Lækre solcreme nyheder fra Matas

Lækre solcreme nyheder fra Matas

Sommeren er så småt begyndt at vise sin kommen og det samme er solen og alle de dejlige lange sommeraftner ☀️. Jeg glæder mig i hvert fald til, at skulle tilbringe en masse timer på min altan. En altan, som så småt begynder at blive mere og mere til 😊

Med sommer og sol, så skal man også huske solcremen! Jeg prøver udelukkende at bruge dagcremer med solfaktor i. På den måde er jeg altid lidt beskyttet året rundt. Men når solen begynder at titte mere frem her om foråret, så prøver jeg at huske, at jeg skal have solcreme med i tasken også. Så er jeg forberedt, hvis jeg skal være ude efter arbejde.

Jeg synes at det er så hammer vigtigt at huske solcremen og jeg har svært ved at holde min mund, når jeg er ude og er i snak med andre, som ikke bruger det 🙈. Oftest så er det sætninger som ‘Ja, det er også godt at bede om hudkræft..’ som kan løbe over mine læber… Men det er jo lidt det, folk som ikke bruger solcreme beder om 🤷🏼‍♀️. Kigger man hos Cancer.dk, så rammes mere end 14.000 personer i Danmark om året med hudkræft! Så det er altså ikke noget, som man skal joke med!

Når det kommer til solcreme, så er udbuddet enormt(!) og vi har nok alle vores favoritter? Nogle af dem, som jeg særligt vender tilbage til, er blandt andet Matas egen linje. Jeg synes at de har en rigtig god konsistens og de er dejlig nemme at påføre. Herudover kan jeg også godt lide, at de er gode for miljøet. Jeg bruger som regel deres faktor 30 og 50 og elsker at de både har en sprays, en lotion og en olie variant, hvilket både passer børn og voksne.

I år har Matas udvidet deres sortiment med 5 nye varianter. To sollotion, to afterloation og en Selvbrunerfjerner Mousse. Jeg har selv prøvet de nye sollotions og afterloations. Alle fire produkter er utrolig lækre og bestemt anbefalelsesværdige! Dog må jeg lige give deres sollotions lidt ekstra kærlighed med på vejen. De er nemlig tilsat Melanobronze™, hvilket er med til at øge hudens naturlige brune pigment, hvilket giver huden lidt mere ekstra glød og kulør til den hvide vinter krop, her i starten af sommer året 😊

Alle Matas nyheder er produkter, som er mærket med på RSPO-certificeret og Svanemærket. RSPO-certificering sikrer, at etableringen af oliepalmeplantager sker på en miljømæssig og socialt ansvarlig måde – til glæde også for skovens dyr. Svanemærkede produkter er, at de skal leve op til skrappe miljøkrav, tage hensyn til sundheden og kvaliteten skal være god. Altså er det nogle produkter, som er gode for miljøet, dyrene og os 😊

Matas Tan Accelerating-sollotion-spf-30Sammen med en høj beskyttelse af solfaktor 30, giver Matas Tan Accelerating Sollotion også en hurtigere, smuk og naturlig sommerglød. Den sørger for at beskytte huden mod solens stråler, når trangen til solbadning melder sig. Og herudover øger den huds naturlige, brune pigment (melamin) ved hjælp af det tilsatte Melanobronze™.
Den er dejlig cremet og nemt at smøre ind, hvilket er rart, da jeg ikke er så godt til pletter. Men Matas Tan Accelerating Sollotion gør det godt og giver en god, naturlig og jævn sommerglød 😊Solcremen er fuldt med  det bredspektrede filtre, der beskytter mod både UVA- og UVB-stråler, samt fotostabile filtre, der sikrer, at solfaktoren ikke ændres og dermed bevarer sin styrke.

Matas Tan Accelerating-solspray-spf-30Den minder meget om Matas Tan Accelerating Sollotion, dette er blot en spray udgave. Den har samme høje solfaktor 30 og giver lige så hurtig, smut og naturlig sommerglød. Matas Tan Accelerating Solspray beskytte huden mod solens stråler, samtidig med at den øger hudens naturlige, brune pigment (melamin) ved hjælp af dets tilsatte Melanobronze™. Det som gør spray udgaven mere anvendelig er, at den kan være noget nemmere at bruge og fordele på huden. Den trænger hurtigt ind og skulle efter lidt tid, give en naturlig og lækker, jævn sommerglød🤩

Matas Aftersun-lotion parfumefri -200-ml – Matas Aftersun Lotion er en plejende lotion uden parfume, der trænger hurtigt ind i huden og efterlader den dejligt blød. Den er dejlig let og kølende, samtidig med, at den giver rigtig godt med fugt til kroppen. Hvilket er rigtig rart efter en dag i solen ☀️ Udover at den, (lige som de andre produkter) har RSPO-certificeret og Svanemærket, så er den også markeret med Den Blå Krans.

Matas Aftersun-lotion-200-ml – Endnu en aftersun, dog ikke parfumefri. Men ligesom ovenstående, så trænger den hurtigt ind i huden og efterlader en dejlig blødhed. Den er lige så dejlig let og kølende, samt giver en dejlig fugt til kroppen, hvilket er vigtigt efter en dag i solen.

Deres sidste nyhed, er deres Selvbrunerfjernemousse-uden-parfume-150-ml. Jeg har ikke selv prøvet produktet, men tænker at den nok skal prøves i løbet af sommeren, nu vi ikke kan rejse til sydenssol.
Alle Matas nyheder, kan findes i deres butikker og online allerede nu 😊

Til sidst vil jeg lige slutte af med, Husk at følg Kræftens bekæmpelsese solråd. Særligt, når UV-indekset er 3 eller højere!
1. SKYGGE: Solens UV-stråler er stærkest mellem kl. 12 og 15 – søg skygge midt på dagen
2. SOLHAT: Er det ikke muligt at søge skygge, så vælg en bredskygget hat og tøj, der dækker til knæ og albuer
3. SOLCREME: Brug rigeligt solcreme, hvor du ikke er dækket af tøj eller skygge. Du skal bruge en hel håndfuld til én krop og husk, at det aldrig er sundt at ligge og stege i solen Vær særligt varsom mellem kl. 12 og 15 fra april til september samt på solferien sydpå.

Tjek dagens UV-indeks med den gratis app ”UV-indeks” og få mere information om solbeskyttelse på solkampagnen.dk. Den bedste beskyttelse fås, hvis man undgår den stærke middagssol. Bliv derfor i skyggen mellem kl. 12 og 15 og tag solhat og let tøj på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.