Mine planer for maj 2020

Mine planer for maj 2020Endnu en måned, som i den grad også er præget af corona.. Man tør næsten ikke lave nogle planer i øjeblikket, da man hverken tør eller ved, om man må eller om de bliver til noget.. Jeg ved i hvert fald, at nogle af mine maj planer allerede er aflyst 😒 Og derfor tænker jeg, at jeg både vil fortælle om mine planlagte, aflyste og vedligeholdte maj planer 🌸

 • Først til en af dem, som jeg særligt havde glædet mig til, men som desværre er aflyst.. 😒 – En veninde og jeg, havde planlagt en tur til Stockholm. Men den er desværre aflyst pga. Corona. Ingen af os har været i Stockholm før, så turen er ikke helt aflyst, men blot udskudt.
 • Men så tager vi på pizza date i stedetfor. Vi har talt om at tage på SURT, hvilket ligger i Carlsberg byen. Et nyt pizzasted, drevet af manden bag Bæsts pizzaer. Særligt deres Shrooms pizza med blå østershatte, bøffelmozzarella, hvidløg og ruola er nærmest magisk 🤩
 • En af de andre gode. Jeg er tilbage på kontoret og nyder tilværelsen med mine kollegaer – på afstand selvfølgelig 😊 Og så er jeg tilbage til kantine mad. Vi får små madpakker ind, på kontoret. Det er selvfølgelig ikke det samme som tidligere. Men det er dejligt med lidt andet end det jeg selv kunne hamle op med.
 • Mere sommerhus. Jeg skal bruge meget tid i sommerhus. Elsker, at man kan komme væk fra den normale hverdag og så føles verden bare mere normal, når man er væk hjemmefra.
 • Nyde altan livet. Det skrider langsomt frem ad med hyggestemningen derude
 • Gå en masse turer med mine veninder. Det er helt utroligt, så meget man går gået i øjeblikket
 • I Tivoli og Zoologisk have – Det siges at begge steder åbner op og jeg har virkelig glædet mig til at bruge begge årskort. Så nu skal de bare udnyttes til fylde 😁
 • Spise is 🥰 Is sæsonen er startet – yndlings sæson og jeg tænker at det i den grad skal udnyttes i maj måned 🥳
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

 1. Øv med Stockholm men dejligt at det venter på den anden side. Vi nyder også helt vildt at komme i sommerhus og lidt væk fra hverdagens coronaland. Det er rart at der trodsalt sker lidt og man har noget at se frem til. Jeg håber Maj byder på flere muligheder, mere dejligt forårsvejr og mere samvær med dem vi har kær.

  Dbh.
  Helle

  • Ja forhåbentligt går Stockholm ingen steder :) Forhåbenligt ser det hele snart bedre ud. Men indtil da, så er dt rart, at sommerhuset kan bringe lidt glæde :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.