Movie of the month – Den store Gatsby

Movie of the month – Den store Gatsby

Den store Gatsby, hvilket er denne måneds Movie of the Month, er med en af mine største teenage idoler, Leonardo DiCaprio. Jeg har stadig tydelige erindelser, fra den gang jeg var i biografen og se Titanic (den gang, hvor der var pauser i film). Så den i biografen i Lyngby storcenter, længe før Kinopalæet eksisteret. Jeg var så ked af at mit store idol skulle dø. Jeg græd og var ved at gå i pausen 🙈.

Min fasination af Leo (som han jo kaldes😉) holder stadig ved, den mand er jo pæn! Og alle film med ham i, skal selvfølgelig ses. Den store Gatsby, som er en af dem, er en af de bedre. Filmen handler om forfatterspiren Nick Carraway (Tobey Maguire), som i foråret 1922, flytter fra Midtvesten ind til det pulserende liv i New York City. Carraway jagter den amerikanske drøm. Han flytter ind i et hus på Long Island, hvor han bliver nabo til den mystiske Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio). Jay Gatsby, der lever alene i et kæmpemæssigt, luksuriøst palæ og hver aften holder ekstravagante fester. På den anden side af Long Island-sundet bor Nicks kusine Daisy (Carey Mulligan). Sammen med hendes exceptionelt velhavende og noget ældre ægtemand Tom Buchanan.

Daisy og Gatsby har en fortid sammen, og inden længe er Nick trukket ind i en fængslende, og ikke helt ufarlig, verden af rigdom, drømme, kærlighed og bedrag.

5 ud af 6 – den ene stjerne tror jeg faktisk at Leonardo DiCaprio får helt for sig selv ❤️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.