ROGER NELSON – en frankies school fra FRANKIES Pizza

ROGER NELSON – en frankies school fra FRANKIES Pizza

Jeg har tidligere skrevet om, at jeg er ret så glad for pizza. Og det passe jo helt perfekt med alle de lækre pizza steder der findes, rundt omkring i København 😊

Et af de steder, som jeg finder særligt godt, er Frankies pizza – Madklubbens svar på (gourmet) pizza. Og pizza som jeg også vil vurdere er i den (helt klart) bedre klasse! Der er godt med fyld, som har massere af smag, samt en tynd og perfekt bund. Selve skorpen kunne i mine øjne godt være en del mere sprød. Den er lidt for blød og for meget dej diverse steder, til min smag. Men er man til blød skorpe, så vil man være elle vild med skorpen 😊 – men det hjælper bestemt på det, at Frankies servere en omgang tomatsauce med, som man kan dyppe skorperne i. Tomatsaucen føler automatisk med til alle (take away) pizzaer.

Sidst jeg var forbi Frankies, var i forrige lørdag. Jeg havde en aftale med en kammerat. Vejret var godt og vi havde begge lyst til pizza og afslapning i solen. Vi valgte derfor at kombinere de to ting. Vi aftalte at tage en tur i Frederiksberg have og da Frankies ligger lige rundt om hjørnet, var det oplagt at ligge vejen der forbi 😊

Nu var jeg egentligt ikke særlig meget i tvivl om, hvilken pizza jeg ville vælge. Eller valget stod mellem to. Nemlig deres FRANKIE og deres ROGER NELSON. Da jeg oftest bestiller FRANKIE, så valgte jeg at gå med ROGER NELSON. En af deres frankies school.

ROGER NELSON er en vegansk pizza. En pizza med butternutsquash, oliven, palmekål, zucchini og pistacienødder. Det er ikke fordi at der findes mange pizzaer med palmekål, men denne fra Frankies er virkelig god! Og den bliver kompareret utrolig godt med butternutsquashén og zucchinién. Og hertil giver pistacienødderne en rigtig god umami. Og så er den opkaldt efter Prince, hvilket jef synes er lidt sjovt 😊 Prince var nemlig, udover at være et af de absolut største navne indenfor popmusikken, også veganer og gik under det borgerlige navn Roger Nelson 🤘🏼 😊

Udover ROGER NELSON, bestilte vi også deres classic MARGHERITA. En klassisk pizza med tomat, mozzarella og basilikum. Nu er jeg ikke så god til større mængder mozzarella i munden på en gang, så jeg endte med at spise mest af ROGER NELSON, hvilket heldigvis passe helt fint, da min kammerat var gladest for margherita pizzaen 😊

Til slut vil jeg lige slå et slag for FRANKIES restaurant på Frederiksberg. Den er indrettet i den fineste røde nuance, hvilket matcher perfekt til deres lyserøde / pink poser 😊

Så er i til god pizza, så lov mig at slå et smut forbi FRANKIES. Jeg kan særligt anbefale deres FRANKIE, så valgte jeg at gå med ROGER NELSON 😍

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Det lyder da bare så mega lækkert med Roger Nelson.

    Tak for tippet Det skal jeg da lige tippe Rikke Westesen om.

    Vi skrives ved

    Kærlig hilsen Lise
    Bloggers By Heart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.