Vipp er andet end badeværelses tilbehør

/// Indlæg lavet i samarbejde med tendensshop.dk /// Vipp er andet end badeværelses tilbehør

Vipp er andet end badeværelses tilbehør

Jeg har vist tidligere nævnt, at jeg er inde i en mindre beige periode. En periode, hvor jeg finder mest ro, ved at være iklædt og omgivet af beige nuancer. Rent tøj mæssigt, så går det okay at være i beige. Men når jeg tænker på møblerne herhjemme, så er det lidt svære.. Det er jo ikke lige frem fordi, at man bare sådan lige, kan skifte ens møbler ud.. Et af de møbler hjemme hos mig, som jeg særligt tænker på, er min blå sofa. En sofa som jeg købte i januar måned i år. Ergo er det en sofa af nyere dato, så det er nok lige tidligt nok, at se på en udskiftning og også hurtigt at fortryde mit køb.. Men skal jeg være helt ærlig, så har jeg faktisk kigget lidt på andre sofaer..

Det som jeg mest har kigget efter, er en sofa, i noget mere rolige farver og så må det gerne være en, som både er pæn men som man også kan flyde lidt i på samme tid. Den sofa jeg har i dag, er mere pæn, end man kan ligge i den og vi ved vist alle, at nogle gange, så har man bare behov for at ligge i sofaen og bare slappe af :)  En af de sofaer, som jeg har kigget på og er faldet lidt for, er fra Vipp, deres 640 Chimney sofa model.

Jeg kender selv mest Vipp fra deres sæbedispenser, pedalspande og håndklæder. Og ærligt, så var det faktisk første gang, at jeg stødte på en sofa fra Vipp. Jeg har selv deres sæbedispenser, en pedalspand og håndklæder, alle nogle ting som jeg er utrolig glade for. De er ikke kun pæne, men de er også i en rigtig god kvalitet. Jeg var derfor utrolig begejstret, da jeg så, at også laver møbler – for udover sofaer, så laver Vipp blandt andet også sofaborde, stole, tæpper og puder. Men tilbage til Vipps 640 Chimney sofa model.. Tænker at det er en, som jeg skal prøve at sidde i et sted. Ikke at jeg kan tillade mig at købe en ny sofa lige nu og her, men kan kan jo altid prøve den og drømme lidt 🙈

Er I også nysgerrig på Vipps produkter, så kan I købe Vipp her 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.