En lille historie om Frederiksberg reden

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Pelican Self Storage København /// En lille historie om Frederiksberg reden 

Frederiksberg reden har fyldt lidt på bloggen i tide og utide. Og nu er det jo snart også ved at være et år siden, at jeg skrev under på købskontrakten. Tror faktisk at det var i slut august og jeg husker selve episoden, som var det i går. Jeg var på ferie på Kos, hvilket ikke ligefrem gjorde det hele nemmere. Idet jeg var i korrespondance med mægler ret mere lige i den tid. Så mens jeg på den ene side, lå nede i sydens sol og nød varmen, så var jeg også mentalt fraværende, da jeg havde lejligheden i tankerne hele tiden. Særligt, da mægler fortalte mig, at der også var en anden interesseret køber på banen..

For at gøre en lang historie kort. Jeg endte med, at få skrevet under fra mobilen, lige før jeg skulle op i flyveren på vej mod Kastrup. Og jeg måtte derfor sidde på hele turen tilbage mod København og tænke på, om sælger nu også havde skrevet under på købskontrakt. Altså den købskontrakt, som min underskrift også var på.. – DET VAR SÅ NERVEPRRENDE!!

Da jeg kom til Kastrup og fik tænkt mobilen, hvilket jeg nok må tilstå, blev gjort en del tidligere end det anbefales.. Men flyveren var stoppet og jeg havde set at andre havde deres telefoner oppe og tændte før mig. Jeg kunne hurtigt se, at mægler havde ringet og havde lagt en besked. En besked, hvor han bad mig om at kontakte ham. Jeg ringene stort set med det samme, lige efter. Og her fortalte mægler mig, at han havde en god og en dårlig nyhed.

Den dårlige nyhed var, at lejligheden var blevet solgt.. 😔. – Da han sagde det, så stod jeg der midt i Kastrup lufthavn og ventede på min bagage, sammen med alle de andre rejse glade mennesker. Mit hjerte var ved at ryge helt ned til tæerne. Men mægler nåede heldigvis at stoppe det, da han kom med den gode nyhed. Nemlig at den var solgt til mig 😍 Der røg mit hjerte hurtigt på plads igen. Og så stod jeg der, midt i kufferter og menneske vrimlen og hoppede og dansede for mig selv 🙈😂. Men hold nu op for en rutsjebane tur det hele var, men det endte jo godt 😊

1. november var dagen, hvor jeg overtog nøglen til Frederiksberg reden. Heldigvis havde jeg kunnet tage en uges fri, hvor der blev malet mm. inden jeg skulle være ude af min daværende lejlighed på Østerbro. En lejlighed, som jeg havde boet i. siden 2009 (STORE ØJNE). Det var dog lige før, at jeg frygtede, at jeg ikke kunne nå at få alt på plads inden jeg skulle være ude af Østerbro. Og derfor måtte ud og investere i lagerplads / opmagasinering et sted i København. Jeg havde derfor undersøgt muligheden for noget sikker Opbevaring i København da jeg tænkte at det nok var der det bar hen af. Jeg havde egentlig kun været forbi Pelican Self Storage, som tilbyder opbevaringsrum i København, da jeg har hørt meget godt om dem. Og de gør det muligt for privat og erhvervs opbevaring, hvilket jeg synes er utrolig praktisk.

Heldigvis nåede jeg aldrig at gøre brug af Pelican Storage, da jeg har nogle mega seje forældre, som var søde at hjælpe mig, så jeg nåede at få det hele gjort klar til indflytningsdagen. De var søde at hjælpe mig med at male, mens jeg var på arbejde og herudover så hjalp de også med at flytte flyttekasser i løbet af dagen, så selve flytningen var noget mere håndgribelig. – Tror faktisk at det var igennem Pelican Storage at de lejede en gratis trailer. Det ved jeg nemlig at Pelican Storage også tilbyder 😊

Selvom det at flytte var noget af en mundfuld, så ved jeg at jeg skal undersøge mulighederne for Pelican Storage næste gang. Særligt hvis jeg står og skal bruge et opbevaringscenter, hvor der er ren og sikker opbevaring hele døgnet. Men også bare hvis jeg skal bruge hjælp til selve flytningen 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Man er SÅ spændt. Da vores hus skulle forhandles om af vores køberådgiver, havde jeg også planlagt noget hele dagen, så Skægaben var den der fik opkald løbende om status – jeg var al for spændt

    – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.