Movie of the Month – Night School

Movie of the month – Night School

Denne måneds Movie of the Month, Night School, er en sød og sjov komedie film fra 2018.

Filmen handler om Teddy, en succesfuld sælger inden for salg af grill. Det kører for Teddy, rent arbejdsmæssigt og samtidig er han ved siden af, forlover med den smukke Lisa. Men lige som det hele spiller, mister Teddy jobbet, da grill-shoppen eksploderer og han er derfor nødsaget til, at søge nye veje. Det er dog ikke helt så nemt, da Teddy aldrig har fået taget sig en studenter eksamen. 

Teddy får heldigvis tilbud et job gennem hans ven, i et finansielt investeringsfirma. Det kræver dog, at Teddy har en gymnasial uddannelse. Han søger derfor tilbage på skole bænken, på hans gamle skole. Her er han sammen med andre elever, begyndt på aften skole, med målet om at tage den afsluttende eksamen. Dog bliver det lidt sværere end først troet, da Teddys gamle klassekammerat rival er blevet skolens rektor. Og han har ikke i sinde at gøre det helt nemt for Teddy.  

Filmen handler herfra om, hvordan Teddy og de andre studerende kommer frem til eksamen, hvor der kan være nogle udfordringer på vejen. Samtidig med at Teddy vil prøve at vinde forholdet til Lisa tilbage, hvilket gik i stykker, da hun fandt ud af, at Teddy havde løjet for hende gennem årene.

Night School er en sød og helt perfekt film, til en afslappende aften på sofaen og får derfor 4 ud af 6 stjernet.
⭐️⭐️⭐️⭐️ 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.