Sommerhustur i Kalvehave

Sommerhustur i Kalvehave

Jeg drømmer mig tilbage, til en weekend i juni måned. Her var jeg på den hyggeligste weekendtur længe! 3 veninder og jeg, drog fredag aften, af sted mod Kalvehave, lige ved Møn, hvor min ene veninde har et sommerhus. Vi havde lånt min mors bil, da sommerhuset lå et lille pænt stykke fra stationen. Det var egentlig ligeførm at vi ikke kunne låne bilen, da hun selv skulle bruge den. Ellers havde vi tænkt lidt ud i, at leje en af de bæredygtige biler. 

Weekenden stod på ren råhygge og afslapning, hvilket i den grad blev indfriet. Det var så hyggelig en weekend, hvor vi kom helt ned i gear, slappede af og bare tog tingene som det kom. Vi ankom, som skreven ovenfor, fredag aften. Her slappede vi af, sad i sofaen og bare talte om stort og småt. Drak Gin & Tonic og øl, indtil midnat, hvor vi traskede trække, udmattede, men i godt humør i seng ✨

Vi sov to og to. Og da jeg vågnede lørdag morgen, var min sovemand væk. Hun var stået op og havde brugt morgen timerne på at ligge en bolle dej. Så der var frisk bagte morgen boller til morgenmad – WIN 😊
Efter morgenmaden, tog vi en tur til Møn, hvilket lå blot en lille kilometer sommerhuset. Her var vi rundt i byen og ved frokost tid, valgte vi at tage forbi Det gamle Bryghus, hvilket er Møns eget bryghus – en oplevelse som fortjente set eget indlæg, hvilket jeg har skrevet om her 😊

Ellers stod resten af lørdagen på endnu en omgang hygge med Uno spil, indtil aftensmaden skulle kreeres. Vi havde købt ind til kylling med mormorsalat og nye kartofler. Jeg stod for salaten, mens de andre stod for kylling og kartofler.
Hvordan kylling og kartofler blev til, kan jeg desværre ikke fortælle. Men salaten var en blanding af feltsalat, hovedsalat, asparges, friske danske ærter og radiser. 

Til maden drag vi en dansk hvidvin. Det er min veninde, hvis sommerhus vi låntes, forældre der laver vin – MEGA SEJT! De har deres egen vingård, samme sted som min veninde er opvokset. Og de var søde at lade os smage en af deres hvidvine. – Der er faktisk en lille sød historie med det. Jeg kender nemlig godt til vingården i forvejen. Det var dog ikke noget jeg viste, da det ikke er igennem min veninde. Men en af mine tidligere kollegaer, er nemlig en del af deres vinlaoug og han har fortalt mig om den. Men jeg viste ikke, at det var den samme. Så det var noget pudsigt, da vi fandt ud af, at det var samme sted 😊

Ellers blev resten af lørdagen foretaget ved spise bordet, hvor vi igen fandt Uno spillet frem og inden vi fik set på klokken, var den igen over midnat, inden vi fik set os om 😊

Om søndagen vågnede jeg tidligere. Min sovemand var vågen og vi valgte at lave kaffe og nyde den på terrassen, inden de andre vågnede. Solen skinnede og fuglene sang, så alt var lige som det skulle være ☀️😊. Da de andre vågnede, dækkede vi morgenbord på terrassen, hvor det endte med, at vi sad det meste af tiden, inden vi skulle hjem. Vi nåede dog lige en tur ned forbi vandet, hvor nogle af de andre tog en dukkert. Desværre kunne jeg ikke selv, da jeg har været ude for et mindre uheld med mit ben..

Så rar en weekend, i så rart et selskab. Og en af de gange, man bare ønsker, at tiden går langsomt, så man kan nyde det i længere tid ❤️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.