Mine planer for august 2020

Mine planer for august 2020

August måned. Min favorit måned på hele året – hvilket nok mest skyldes, at jeg har fødselsdag 🇩🇰. Men herudover plejer det også at være måneden, hvor jeg holder sommerferie og hermed står den oftest på sommer, sol og ferie ☀️. I år bliver dog noget anderledes (Corona you know… 🙄 Men lidt godt bliver det da til. Jeg skal blandt andet:

  • August måned starter i selskab med en masse dejlige mennesker, som jeg har gået på efterskole med og nogle af de bedste og sødeste mennesker jeg kender i dag.
  • Min niece fylder 5 år🇩🇰 🇩🇰 – Hvor blev tiden lige af ????😳 Hun skal selvfølgelig fejres i aller højeste stil 🇩🇰
  • Jeg fylder også år 🇩🇰 – faktisk samme dag som min niece, dog nogle år mere 🙈
  • Jeg tænker (og håber) at spise fødseldagsmiddag på The Pescatarian – en restaurant som jeg gerne har villet besøge længe, så det glæder jeg mig rigtig meget til. Men bliver det ikke den, så accepterer jeg også at spise på Villa hotel det sted ser virkelig også lækkert ud!
  • Jeg har to ugers ferie. Her er det stadig lidt uvis, hvad jeg skal. Men lige nu, så står der enten en tur i Jylland på programmet, eller en tur syd på..
  • Jeg tænker at ferien også skal bruges på maling af spisestuen. Lige nu er valget faldet på Space fra Jotun. Den ligner den vægmaling, som jeg har kigget efter mange gange. Ellers har Jem og Fix også en masse fine farver vægmaling☺️
  • Jeg skal en tur i Tivoli. Jeg har kun været der en gang i år.. Plejer at tage derind mere end 10 gange på en sommer sæson.. 
  • Min lille bror fylder også år. Så han skal også fejles 🇩🇰

Har I gode planer for august måned? ☺️

 

 

Mine planer for august 2020
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.