Lækkerier til håret fra Moroccanoil

 

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Hair247 /// Lækkerier til håret fra Moroccanoil

Det er længe siden, at jeg har skrevet om hårprodukter til på bloggen. Og skal sandheden frem, så er det fordi at jeg ikke rigtig bruger så mange. Den står på shampoo, balsam, lidt olie og hårkur. Hver morgen, når jeg er i bad, bliver mit hår gjort vådt, hvor jeg efterfølgende lader det lufttørre. Når det er nogenlunde tørt, kommer der oile i spidserne og hver tredje dag, vasker jeg det med shampoo og balsam, mens jeg hver anden/tredje gang også bruger en hårkur.

De seneste produkter som jeg har brugt, er fra Moroccanoil og de er simpelthen så lækre! Produkterne er fra deres Hydration kollektion. En kollektion som er perfekt til os, som har tørt hår, men gerne vil give det noget mere fugt.

Jeg vil holde mig til produkterne på billedet, hvor deres Hydrating Conditioner og Intense Hydrating Mask vises. Deres balsam / conditioner, er perfekt til pleje af dehydreret hår. Ved brug af Hydrating Conditioner, bliver håret nemmere at rede ud. Den er skånsom og håret føles også glattere. Den er rar og nem at bruge, samt skyldes ud hurtigt, uden at man skal bruge mange kræfter eller minutter.
Intense Hydrating Mask er en hårkur, som tager små fem minutter og derfor en hurtig omgang forkælelse til håret 🥰. Det er en hårkur, med en høj effektiv, kraftig og cremet dybtvirkende balsam formuleret til mellemtykt og tykt, tørt hår. Den er med antioxidant-rig arganolie og plejende ingredienser, hvilket er med til at fugte og behandle håret. Hvilket er med til at forbedre hårets tekstur, elasticitet, glans og medgørlighed. En hårkur, som i den grad styrker håret og skaber et rigtig godt look!

Generelt har jeg egentlig altid haft god erfaring med Moroccanoil. Så det er lidt synd at det er så sjældent at jeg bruger deres produkter… 🤦🏼‍♀️. Og har man farvet hår, så er serien og farvesikker 👌🏻☺️

Produkterne fås blandt andet hos hair247 og kan findes lige her ☺️

Lækkerier til håret fra Moroccanoil
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.