Opskrift på aubergine i tomat – Nem og hurtig aftensmad

Opskrift på aubergine i tomat – Nem og hurtig aftensmad Det er sjældent at jeg er i køkkenet, men nu har jeg været en tur derude og kokkereret 👩🏼‍🍳 Jeg har længe haft lyst til aubergine i tomatsauce, særligt efter vi fik det i kantinen på jobbet en dag.

Retten er dejlig nem at lave og så smager den virkelig godt! Og så fungerer den både som hovedret i sig selv, eller som tilbehør til en hovedret.

Ingredienser til 2 personer som det eneste, eller 4 personer som tilbehør:
– 1 aubergine
– 2 rødløg
– 2 store portobello svampe
– 1 dåse flået tomater – man kan også være sej og lave tomatsaucen selv
– Hvidløg (din egen passende mængde)
– Frisk rosmarin
– Smag efter med salt og peber og lidt sukker

Fremgangsmåde:
Skær aubergine, rødløg og portobellosvampe i passende størrelse og brun det i en gryde, sammen med hvidløg. Når aubergine, rødløg og portobellosvampene har fået farve, tilsættes tomatsaucen og retten koges op. Her tilsættes også den friske rosmarin.
Når retten simre, så smag den efter med salt og peber. Herudover giver en lille gram sukker også underværker.

Nemt, hurtigt og simpelt 😊

Slut resultatet ser måske ikke så lækkert ud, men det smager godt 😊 Og så er det en nem ret, som både passer godt som en hovedret for sig selv, eller som tilbehør til en hovedret.

Bon Appétit 🍽👩🏼‍🍳

Opskrift på aubergine i tomat – Nem og hurtig aftensmad

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.