Send en smuk buket fra FLOWR og lad modtageren vide, at du holder af vedkommende

/// Indlæg lavet i samarbejde med flowr.dk /// Send en smuk buket fra FLOWR og lad modtageren vide, at du holder af vedkommende.
Billedet er lånt fra FLOWRs egen side.

Corona er i den grad over os, hvilket desværre betyder at vi ikke kan foretage os så mange ting som tidligere. En af tingene som virkelig har ramt mange af os, er det sociale. Vi kan ikke bruge tid med dem vi holder aller mest af, da vi skal holde afstand til hinanden. Herudover er mange arrangementer også blevet aflyst og vi kan ikke omgås som vi plejer. Jeg selv kan bare hive fat i oktober måned, som ikke engang er startet endnu. Vi har fået aflyst vores firma arrangement og herudover har min fars fætter også flyttet sin 60 års fødselsdag til september 2021. Og ja selv julefrokosten i år, frygter jeg også bliver aflyst.. I takt med alle aflysninger, er der virkelig også blevet begrænset at mærke glæden, fra dem man holder af og give glæden igen.

Noget som jeg er begyndt lidt på er, at sende en buket blomster til veninder og familie. Jeg elsker selv at modtage blomster og man siger jo, at blomster siger mere end 1.000 ord. Og hvilken nem måde det er, at fortælle andre, at man holder af dem og man tænker på dem, selvom vi ikke ses, men holder afstand. Måden jeg gør det på, er ved at bestille dem online. Det kan for eksesmpel være fra FLOWR. De har utrolig mange fine buketter og deres hjemmeside er nem og overskuelig at navigere rundt i. Herudover har man også mulighed for, at sende en lille privat hilsen med buketten. Jeg har gjort det små 4 – 5 gange nu og jeg har ikke modtaget andet end utrolig søde og varme tilbagemeldinger.

Blot et lille tip, som fortjener at blive videregivet. Jeg har kun haft succes med det. 😊

 

 

Send en smuk buket fra FLOWR og lad modtageren vide, at du holder af vedkommende
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.