Smukke buketter fra Flowr.dk

/// Indlæg lavet i samarbejde med flowr.dk ///  Smukke buketter fra Flowr.dk

Det er ingen hemmelighed, at planter og blomster (ud fra forskning,) skaber liv og glæde i tilværelsen. Eller da ikke kun ud fra forskning. Jeg må tilstå, at jeg også nemt bliver mere glad i låget, ved at have en pæn buket stående og pynte i hjemmet 😊 Jeg er da også snart ved at have en del planter i hjemmet – eller det passer ikke helt.. Jeg har seks og er glad for dem alle 😊 Herudover har jeg 2 omgang visne buketter, som står og pynter rigtig fint og til supplerer jeg med friske blomster buketter i tide og utide.

Hjemme hos mig, så er det særligt buketterne og min stor plante i stuen, som jeg er utrolig glade for. Den store plante fandt jeg hos en blomster handler i Lyndby og jeg elsker at se på den hver eneste dag 🥰

Et af stederne er blandt andet Flowr.dk, hvor
jeg også har sendt buketter fra. De har
en masse fine buketter, samt et rigtig godt og
overskueligt overblik over deres udvalg.

Blomster er også noget, som jeg godt kan lide at komme med i værtindegave. Jeg ved, hvor meget det kræver at være vært og hvor meget man som gæst bør påskønne og værdsætte det. Og her synes jeg, at blomster viser en rigtig god gestus. Og har jeg rigtig god tid, så kan jeg godt lide, at lave en fin buket selv. Her tager jeg ofte inspiration fra andre steder. Et af stederne er blandt andet Flowr.dk, hvor jeg også har sendt buketter fra. De har en masse fine buketter, samt et rigtig godt og overskueligt overblik over deres udvalg. Deres hjemmeside er opdelt i kategorier, hvilket gør det nemt at navigere rundt og finde den rette buket, til en hver lejlighed. Lige nu, er jeg særligt vild med deres Tørret trendy buket. Jeg synes at den er så utrolig fin og så vil den passe perfekt ind i mit soveværelse 😊 – hvorfor kender jeg ikke en, som lige kunne overraske mig med den?

Elsker I også at pynte hjemmet med blomster, samt bruge dem som værtsgave?

 

Smukke buketter fra Flowr.dk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.