Lækker frokost fra Crepes a la Carte på Reffen

Frokost fra Crepes a la Carte

Har du lyst til en dag i hyggens tegn, så kan jeg kun anbefale at tage forbi Reffen. Et madmarket som ligger på Refshaleøen. Ikke at jeg har været der mange gange, men hver gang siger jeg til mig selv, at jeg skal derud noget oftere. Selve stedet er virkelig hyggeligt og så er der så mange lækre madstederm – man har vitterligt lyst til at prøve det hele! Og om sommeren kan man hoppe i vandet og blive kølet ned.

Sidst jeg var forbi Reffen, var i september i år. En veninde og jeg havde aftalt at mødes til frokost og besluttede at tage cyklen til Reffen. Vi mødtes omkring kl. 12 og startede med at tage en rundtur på hele området, for at se, om det var noget som var mere interessant end andet.

Jeg faldt hurtigt over Crepes a la carte, som laver pandekager med fyld. Eller det var deres Vegetarian som jeg faldt over. En pandekage med Portobello svampe, mozarella, spinat, cherry tomater og pesto. Ren lækkerhed, smurt ind i en frisk lavet pandekage. Mit svampe og spinat hjerte er i sit es 😍.

Min Crepes var fyldt godt op med fyld. Det var massere af smag og jeg var mæt helt frem til aftensmaden. – Det er sjældent jeg siger det (jeg tror faktisk aldrig at det er sagt før, da jeg normalt ikke er til salt), men havde portobello svampene fået lidt mere salt, så havde de virkelig være spot on 👌🏻.

Er du mere til dessert pandekager, så har Crepes a la carte også dessert pandekager med blandt andet nuthella, sukker, jordbær og honning.

Skulle jeg ikke være gået med Crepes a la carte, så var jeg nok hoppet på enten Malawa Truck eller Blue Taco. Begge dele tiltalte mig også ret meget. Men nu kunne jeg kun vælge et sted. Men så er der jo en god grund til at komme tilbage igen 😉

Udover nævnte, så findes der mange andre mad og drikke boder og så er der bare virkelig hyggeligt. Så trænger I til et godt go away sted, så er Reffen klar anbefalelsesværdigt ☺️

Jeg gav 60 kroner for min Crepes og ønsker I vej, så er adressen:
Refhalevej 167 A
1432 København K 

Frokost fra Crepes a la Carte

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.