Garderobe ønsker

Det er oktober og min garderobe kunne i den grad, godt trænge til noget pænt og lækkert her til efteråret! Jeg tænkte derfor, at jeg vil dele mine garderobe ønsker med jer. Det præger af ting til arbejdet og dagligdagen, men også noget, som man kan putte sig ind og hygge dig i 😊 Og så køre det hele, i min nude / beige univers 🙈😊

På collagen ses nogle af de ting, som jeg meget gerne så flytte ind:

  • En hvid blazer – det er dog noget, som har stået på min ønskeliste længe! Jeg kan bare ikke finde den rigtige model.. Denne fra Part Two kunne have været et godt bud. Dog er jeg ikke så vild med knappen..
  • En pæn og lækker sweatshirt – jeg elsker at kunne pakke mig ind i en lækker sweater her til efteråret og vinteren. Men det skal også gerne være en, som jeg kan bruge i daglig dagen. Der findes mange, men mit største problem er nok, at jeg har mange varme trøjer i forvejen. De er alle arvet af min bedstefar og mor og dem kan jeg bare ikke skaffe mig af med! Så jeg har, men de er bare ikke så offentligt egnet. Ellers kunne denne fra Ragdoll La være et godt bud 😊
  • Pæne lukkede sko – det er noget, som jeg særligt mangler! Men som jeg også har utrolig svært ved at finde. Det skal være sko, som kan bruges til forår og efterår og som man kan have strømper i og det skal ikke være sneakers. Jeg tænker at det gerne må være nogle snøresko, men jeg synes at det er svært at finde nogle, som ikke er maskuline. Dem på collagen er fra Anna Field.
  • Beige taske – En beige taske har stået på listen, lige siden jeg så den smukke Celine taske, som jeg også ønskede mig til min fødselsdag, tilbage i 2017
Garderobe ønsker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.