Min dagrutine med Plaisirs Anti Wrinkle serie

Min dagrutine med Plaisirs Anti Wrinkle

Noget jeg bruger hver dag og ikke kan undvære, er mine ansigts produkter. Jeg har haft en fast ansigts rutine gennem mange år. Skulle den en dag glippe, så føles ansigtet helt forkert og udtørret. Det hører heldigvis til sjældenhederne, at jeg ikke for gennemgået min rutine.

Min rutine er faktisk ret simpel og en, som alle kan være med i.
Det starter lidt i badet. Her bruger jeg min ruller fra Squalan, som jeg bruger i hele ansigtet, samt halsen. Jeg ruller omkring 6 gange frem og tilbage, starter under øjnene og herefter til resten af ansigtet. Den er med til at reducere stress, mens den samtidig forbrænder følelser i balance. Jeg har brugt min ruller i mere end et år og jeg synes at den har en rigtig god effekt. Det virker i hvert fald til, at de områder i ansigtet hvor jeg har dumme udslæt, der bliver de reduceret når jeg bruger min ruller.

Når jeg er færdig med badet og har tørret mig, så går jeg til ansigtet. Her starter jeg med at bruge en øjencreme, som jeg dupper rundt om øjnene. Herefter bruger jeg et serum til hele ansigtet. For at de bliver trængt bedst muligt ind, tager jeg først fat i min ansigts creme, efter jeg har været igennem en body lotion på resten af kroppen. Jeg har en teori om, at øjencreme og serum trænger bedst ind, hvis de lige får lov til at være sig selv lidt. Så kommer body lotion på først, så går der lige nogle minutter inden dag cremen kommer i spil. Om aften starter jeg med at fjerne makeuppen med en makeup fjerner. Her kan jeg blandt andet anbefale Matas Natur Aloe Vera e-vitamin 2-i-1 rensemælk. Den er både effektiv og skånsom, på en og samme tid. Når makeuppen er væk, så kommer der en nat creme i ansigtet og wupti, så simpelt er det 😊

Plaisir er et Dansk hudpleje mærke, udviklet af Matas.
Plaisir betyder fornøjelse på fransk. Det er baseret på gode og
veldokumenterede ingredienser og byder på dejlig og effektiv
hudpleje til alle aldre, hudtyper og hudproblemer.

Produkterne jeg bruger lige nu, er fra Plaisir og fra er deres Anti Wrinkle serie, En serie som er egnet til personer i alderen 35+. Nu jeg er selv (kun) 34 år, men da jeg synes at min hud er begyndt at tage skade af alderen, har jeg valgt deres Anti Weinkle. Deres Anti Wrinkle serie består af tre produkter, dag creme, øjencreme og nat creme.

Dag cremen som er plejende, samtidig med at den udglatter rynker og giver huden en mærkbart øget elasticitet. En perfekt creme der både forebygger rynker og udglatte hudens fine linjer, mens man oplever en foryngelse af huden. Produktet er uden farvestoffer.

Øjencremen er en fugtgivende antirynke øjencreme, der genopbygger hudens fasthed og elasticitet omkring det sarte øjenparti. Den er tilføjet hyldeblomst, hvilket giver antirynke øjencremen en anti-inflammatorisk effekt. Produktet er uden parfume og farvestoffer og perfekte til den sensitive hud.

Nat cremen med antirynke-effekt, som giver huden fuld beskyttelse og pleje, mens man får sin skønhedssøvn. Og om morgen, vågner man op med en dejlig blød og fugtet og hud. Cremen indeholder ingredienser som A-vitamin palmitate, der reducerer rynker og øger hudens elasticitet. Produktet er uden farvestoffer.

Min dagrutine med Plaisirs Anti Wrinkle
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.