Movie of the month – Revolutionary Road

Movie of the month – Revolutionary RoadDenne måneds Movie of the Month Revolutionary Road, har en del år på bagen. Men det gør den bestem ikke dårligere af den grund! Den er fra 2008, men selve handlingen sker i midt 1950érne. Grunden til at jeg stødte på den, er at Leonardo DiCaprio er med. Ham får man jo aldrig nok af!

Filmen handler om parret April og Frank Wheeler, spillet af Leonardo DiCaprio og Kate Winslet. Frank arbejder hos Knox Business Machines, hvor han er tekst forfatter, mens April er amatør skuespiller, som også går hjemme. På overfladen virker alt perfekt, men parret føler begge en snigende frustration over ikke at kunne slå til i deres forhold og karriere. En dag vælger de at gøre noget ved det hele og taget beslutningen om, at flytte til Paris, byen som Frank altid har drømt om at bo i.

Alt starter efter planen og planlægningen med rejsen til Paris tager form. Men ligesom det hele spiller, får Fransk et godt tilbud gennem arbejdet og en uendelig række af skænderier, jalousi og beskyldninger kommer rullende og er ved at ødelægge deres nye skrøbelige liv sammen.

En sød, smuk og rørende film, hvor man møder et par, som prøver at finde det bedste i livet, men hvor der opstår modgang, hvor det mindst behøves. Udover Leonardo DiCaprio og Kate Winslet, også finder personer som Dylan Baker, Catherine Curtin og Marin Ireland på rollelisten

Antal af stjerner: 4 ud af 6.
⭐️⭐️⭐️⭐️

 

 

Movie of the month – Revolutionary Road
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.