Rafaels pizze – måske bedste pizza i Kolding

Rafaels pizze – måske bedste pizza i Kolding

I min sommerferie, var jeg en lille tur i Jylland, hvor vi havde base i Kolding. Jeg har ikke været i Jylland i mere end 20 år.. 😳. Vi skal dog lige se bort, fra mit lille pit stop i Aarhus i 2012 😊

Under mit visit i Kolding, besøgte jeg Rafaels restaurant. Et italiensk spise sted, som holder til i Kolding midt by. Jeg havde lyst til pizza og havde fået fortalt, at Rafaels, var stedet, hvor man fandt de bedste pizzaer 😊 – Jeg begynder altså snart at tænke, om jeg ikke skal tilmelde mig et madskole, så jeg selv kan lære at lave gode pizzaer 😊

Selve restauranten var utrolig hyggelig indrettet i sådan en rigtig italiener, rustik stil, med kig til køkkenet. Vejret var dog godt, så vi hørte om vi kunne side udenfor. Det kunne vi heldigvis godt og blev vist frem til en lige så hyggelig terrasse, hvor der var dækket op til gæster. Der var faktisk allerede godt fyldt uden døre, selvom vi kom kl. 18.15. Men vi var heldige og fik et af de sidste borde 😊

Rafaels pizze – måske bedste pizza i Kolding?😊

Tjeneren var sød at komme med et menukort, sammen med noget postevand, hvor i der var godt med isterninger, hvilket var perfekt og tiltrængt til den varme sommer aften. Og blot via et kort kig på menukortet, vidste vi godt hvad valget skulle falde på. Vi valgte at dele en pizza, da ingen af os, kan komme igennem en hel pizza. Valget blev deres pizza Vegetariana. En vegetar pizza (som navnet siger 😉). Pizzaen var med hjemmelavet aubergine puré, grillet peberfrugt, Bøffelmozzarella, cherry tomater og rucola, hertil bestilte vi også skovsvampe som tilvalg, da jeg stadig er inde i en svampeperiode. Selve pizzaen var helt perfekt og lige som jeg kunne ønske mig. Der var en perfekt mængde fyld og skorpen og bunden var tilpas tynde og sprøde. Altså var den lige i øjet 😍. Hertil valgte vi også en Insalata mista. En omgang blandet salat med marinerede og grillede grønsager. Sammen med pizzaen bestilte vi et glas rødvin og en øl.

I alt blev det en regning på 335 kroner fordelt på følgende måde:
Pizza = 135 kroner + 10 kroner for skovsvampe
Insalata mista = 70 kroner
Et glas rødvin = 65 kroner
Et glas øl =  55 kroner

Så har I lyst til pizza og er i Kolding eller omegn, så kan jeg kun anbefaleat tage forbi Rafaels. Men jeg vil anbefale at bestille bord i forvejen. Udover pizzaer, så lokker deres menukort også med hovedretter som Dagens fiskeret, Guazzetto Reale, Costolette di Agnello og diverse pasta retter 😊

Adresse:
Slotsgade 17
6000 Kolding

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.