Det er ikke bare undertøj

/// Indlægget er lavet i samarbejde med Intimo.dk /// Det er ikke bare undertøj

Undertøj.. Noget vi alle bruger. Men som desværre for mange, er et emne, som er pinligt at tale om. Jeg synes selv, at jeg altid har været ret åben omkring emnet. Ærligt.. så ønsker jeg selv, at jeg går mere i matchende undertøj, men når det skal gå stærkt om morgen, så ender det oftest i ren miks maks. Men det er også okay. Jeg skal ikke føre mig frem for nogle og det vigtigste er, at det er behageligt at have på!

Jeg vil selve sige, at jeg går en del op i min undertøj og det som er vigtigt er, at det skal være behageligt at have på og noget som jeg kan ånde i. Det er trods alt det, som sidder tættest på kroppen! Jeg ser gerne, at det skal være så behageligt som muligt, men samtidig, skal det også holde fandt på de dele, som det er meningen at det skal holde fast på 😉

Lige pt. så er jeg særligt glad for en top, som er lavet i microfiber. Den er yders behagelig og det føles nærmest som om, at jeg ikke har nogen bh på – det er ren win win på alle parametre 🥰 Jeg har fundet toppen hos Intimo.dk. En hjemmeside, som er en af Danmarks førende forhandlere af undertøj og som altid har noget af det nyeste undertøj på markedet! De har blandt andet mærker som Hugo Boss, JBS, Resteröds, Egtved, Superdry, Marathon, Olympia, Decoy, CR7 Underwear og Hype The Detail. Jeg har selv købt nogle af mine yndlings hipster underbukser hos Intimo., samt nogle Boxershorts. Nogle jeg bestemt også kan anbefale, hvis I er til det behagelige ☺️

Udover behageligt undertøj til kvinder, så kan man også finde undertøj i god kvalitet til herrer. En mulig julegave ide, til jer, som søger efter det? 🎅🏻🎄🎁

Det er ikke bare undertøj – billeder er låmt fra Intimo.dk
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.