Mit smukke armbånd fra Pernille Corydon

/// Indlæg lavet i samarbejde med GuldCenter.dk /// Mit smukke armbånd fra Pernille Corydon

Det er ikke fordi at jeg ofte går med smykker – Jeg har for længe siden erkendt, at jeg bare ikke er et ‘smykke menneske’, noget som jeg har måtte indse, gennem de seneste par år. Men når det er sagt, så er det ikke fordi, at jeg aldrig går med smykker. Jeg kan blandt andet ikke undvære mit ur – hvilket blandt mange, ses som et smykke ☺️ Herudover, når det kommer til selve smykker, så har jeg det også med at udvælge bestemte ting, som jeg føler passer til mig. Her er særlig arve stykker, nogle som jeg sætter meget højt. Nogle af de smykker som betyder aller mest for mig, er min fingerring som jeg fik af min bedstemor da jeg blev student. En fingerring, som min bedstemor fik af min bedstefar da hun blev færdig med sin fysioterapeut uddannelse.

Jeg er mest til det enkelte og tidløse. Et af mine smykker som jeg bruger oftest, er mit armbånd fra Pernille Corydon smykker. En designer som jeg synes laver nogle utrolig fine ting. De er alle enkelte og har et roligt design, som passer til alt!

Mit armbånd, købte jeg i januar i år og hænger på mig, stort set dagligt. Det er sølv som er forgyldt og med en kæde som kan justeres i længden, så det både kan sidde tæt og løst, alt efter påklædningen.

Pernille Corydon er en danske smykkedesigner. Hun er oprindeligt fra Kerteminde. Og har siden 2007 udviklet og designet æstetiske smykker til piger og kvinder i alle aldre. Hun har med årene formået at gøre sit navn til et verdenskendt brand, og i dag sælges hendes smykker verden over – mega sejt! ☺️

Mit smukke armbånd fra Pernille Corydon
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.