October News 2020

October News 2020
| Jeans Buch Copenhagen |

Oktober er ovre og jeg kan hermed gøre status over mine køb for måneden. Det blev til en god måned, en måned, som jeg har det rigtig godt med. Det blev nemlig kun til et køb. Jeg ønsker jo gerne at købe mindre, så oktober måned er jeg altså noget stolt af.

Jeg har længe ledt efter et par gode beige bukser og fik også prøvet en del forskellige i løbet af oktober måned, inden jeg fandt frem til disse fra Buch. Men kæmpe fejl(!), at jeg ikke har været fordi Buch noget før. Deres bukser følelses som om, at man slet ikke har bukser på, så behagelige er de 😊

Mine bukser er i størrelse medium. Først skyldes det, at de ikke havde dem mindre, men herudover så tror jeg også, at jeg ville få nogle gode elefant lår i en størrelse small. Så en medium passer mig ganske fint 😊 Herudover er farven helt perfekt og passer både godt til hvid og sort. Jeg har sågar stylet dem med sort top og grøn blazer, hvilket fungerede ganske fint 😊

Bukserne koster 349 kroner og fås både i Buch butikker, men jeg har også set dem online lige her.

October News 2020
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.