Vind julekalender fra My Moments by Matas

/// Indlægget er lavet i amarbejde med Matas /// Vind julekalender fra My Moments by Matas

Julen 2020 står for døren. Generelt er hele december en rigtig hyggelig måned, men noget af det som gør den ekstra hyggelig, er julekalendere, hvor en låge kan åbnes hver dag – det bliver jeg aldrig for gammel til 😊

I år har jeg fået fingerne i My Moments te julekalender. Jeg lider af Raynauds Syndrom og er derfor utrolig kuldeskær og særligt om vinteren. Dette betyder også, at jeg drikker utrolig meget the, for at få varmen. Jeg har dog altid holdt mig mest til kamille og urte the, da et var nogle jeg kendte. Men i år ville jeg gerne prøve at udforske the verden lidt.

My Moments te julekalender er derfor helt ideel. Den indeholder 24 forskellige theer – én til hver dag i december, frem til juleaften. Alt lige fra sort the til grøn the, the med frugt smag Der er urte the og rooibos the. Og så kommer det hele i den fineste indpakning.

Jeg glæder mig helt vild, til at blive udforsket i mit the univers og så er det en del af My Moments, hvis produkter jeg også kun har rigtig god erfaring med. Jeg har blandt andet skrevet lidt om dem, tilbage i 2016.

Men nu til det sjove 😊 Jeg har nemlig fået lov til at forkæle en heldig læser med My Moments te julekalender 😊

For at deltage i min give-away skal I:
1. Lig en kommentar og skriv jeres aller største julegave ønske 😊

2. Være fast læser af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook og instagram.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil ida.theodora. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer 😊
Konkurrencen slutter på søndag d. 22. novemver 2020 kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en heldig vinder 😊

/// Indlægget er lavet i amarbejde med Matas /// Vind julekalender fra My Moments by Matas
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 kommentarer

 1. Yvonne i

  Jeg ønsker mig virkelig noget så KEDELIGT som et par nye sutsko
  Det trælse er at de bare ikke kan købes i danske butikker mere… virkelig øv
  Et par FITFLOP i lak…absolut mine ynglings

 2. Amanda Lykke Pedersen

  Jeg ønsker mig at verden bliver normal igen så vi kan komme ud og leve livet uden begrænsninger ❤️

 3. Susanne J

  Jeg største ønske er en ny IPad, den gamle er blevet for bøvlet. En jul som vi plejer (før corona) er også et stort ønske:)

 4. Gitte Leth

  Jeg ønsker mig oplevelser i julegave, da jeg er lidt i underskud af sjove ting og sager lige pt. pga corona:-)

 5. Heidi Nicoline

  Af fysiske ting ville det være nye fine kjoler, støvler og smykker så jeg kan få stilen som er bedst kendt fra Suits på arbejde. Af livs-asprekter ville det dernæst at gøre min mor stolt ved at blive forfremmet indenfor de næste par år. Jeg ville forære hende denne lækre kalender hvis jeg vandt. Hun gør altid noget for andre og sjældent noget for sig selv.

 6. Ååh.. Jeg drømmer især om nye guldfarvede Nike Air sko .

  (Og så ville jeg elske at forkæle Skægaben med sådan en kalender der, efter alt det arbejde han har lagt i vores badeværelse i de seneste to uger, uden den mindste forudsætning for, at kunne sætte det i stand. Synes det er så sejt og modigt, at han gider).

  – A

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.