Jeg er startet med Oslo Skin Lab

Jeg er startet med Oslo SkinLab

Mange af jer, har nok hørt om Oslo Skin Lab. En salgs Anti-Wrinkle collagen, som udfra diverse undersøgelser har vist, at med en regelmæssig indtagelse kan bidrage til blandt andet:
• Mindre rynkedybde
• Glattere hud med færre linjer
• Forbedret hudkvalitet
• Mere elastisk hud
• Mindre grad af cellulitis (appelsinhud)

Jeg har længe været ked af mine poser og dybe rynker under øjnene. Jeg har derfor gennem noget tid tænkt, om Oslo SKin Lab kunne være interessant at prøve. Jeg tog dog min endelige beslutning, efter jeg så en instagram story med Christiane Schaumburg-Müller, hvor hun fortalte at hun havde brugt Oslo Skin Lab i 8 måneder (mener jeg at det var). Og grunden til at hun bruger Oslo Skin Lab er, at hendes udseende er hendes erhverv. Og når én som lever af sit udseende og har så pæn og glat hus, udtaler sig sådan, så tænker jeg, at der må være noget om snakkes. – Det skal dog lige nævnes, at jeg også har hørt andre tale godt om Oslo Skin Lab, men det var som sagt Christiane Schaumburg-Müllers story, som fik mig til at tage det endelig skridt til selv at komme igang ☺️

Oslo Skin Lab er så nemt at tage. Pulveret er har en neutral smag og lugt, det er naturligt og har ingen bivirkninger. Hver brev indeholder 2,5 grams med kollagenpulver, der kan blandes med lige præcis den drink du ønsker ☺️

Jeg tager det selv med et glas vand inden morgenkaffen eller i selve kaffen ☺️

Jeg faldt over koden ‘IMPRESSION‘ hvilket gav mig 60% rabat på min første pakke. Koden findes stadig og kan bestilles lige her 💕. Herefter får man tilsendt en ny pakke fragtfrit, hver 4. uge. Og som medlem får man altid 30 % rabat, hvilket vil sige 349 kroner. Der er ingen bindingsperiode og fakturaen medfølger altid i forsendelsen. Det er så dejlig nemt ☺️

Jeg har nu været igang med Oslo Skin Lab i 3 uger og selvom det ikke lyder så længe, så føler jeg allerede at jeg kan se en forskel. Mine rynkedybde under øjnene, ser mindre ud og min hud føles også glattere. Herudover synes jeg også, at mine rynker i panden er blevet noget mindre. Så kort, så lever  Oslo Skin Lab bestemt op til mine håb, tanker og forventninger ☺️☕️

Har du, lige som jeg, gået og overvejet at gå igang med Oslo Skin Lab, så jeg jeg kun sige, at det er en af de bedste beslutninger jeg har truffet for mig selv længe 🥰💕

Jeg er startet med Oslo SkinLab

Jeg er startet med Oslo SkinLab
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.