Min jul 2020 – En del anderledes end normalen..

Min jul 2020 – En del anderledes end normalen..

2020 og et lille tilbage blik på en jul, som var en del fra, som den plejer 😔

Normalt starter juledag, med et besøg på kirkegården, hvor min far og jeg ligger blomster på mine bedsteforældres grav. To personer jeg savner mere end ord kan beskrive! ❤️ Desværre var jeg ikke med til det i år, da jeg vågnede juledag og var utilpas. Jeg har døjet med ondt i højre øre i godt tre ugers tid, uden at egen læge og ørelæge har kunne fortælle mig årsagen. Og så præsterede jeg at sove forkert og vågnede derfor også med ondt i højre skulder 😔 Heldigvis nåede jeg forbi med lidt gran fra juletræet, anden juledag ❤️
Efter kirkegårds besøg, plejer min mor og jeg at tage i Kirke, men gudstjenesten blev desværre aflyst i sidst øjeblik. Vi havde eller bestilt plads til en gudstjeneste hvor der kun var plads til 48 personer, sammenlignet med mere end 350 besøgte. Men jeg forstår jo godt, hvorfor.

Heldigvis var selve aften mere eller mindre normal, hos mine forældre. Vi har en meget lille familie og var 7 til bords. Mine forældre, lillebror + kæreste og to børn og jeg. Vi manglede kun min moster og onkel, samt fætter og kæreste. ‘

Min mor havde sørget for flæskesteg, rødkål, hvide- og brune kartofler, frisk rødkålssalat, ris a la manda. Og min far stod for rødvin. ☺️🍷
Nu er jeg ikke den største julemadsspiser, så jeg holdte mig til den friske rødkålssalat, samt lidt varm rødkål og agurkesalat.. simpelt og mange vil sige kedeligt, men så er der mere plads til rødvon – det gælder jo om, at kende til ens prioriteter 😉

Efter hovedretten gjorde vi klar til dans og sang om juletræet 🌲 Det var første gang, at min mindste niece på knap 2 år, oplevede dans om juletræet og hun var vild med det. Hun kunne næsten ikke få nok og ville blive ved 🥰 Heldigvis stoppede hendes storesøster på 5 år hende, da hun ville uddeligere gaver, hvilket var et hurtigt overbevisende move. Og de fik heldivis mange, som de kunne kaste sig over med det samme og lege med.

En rolig, men hyggelig og perfekt aften, hvor alt det praktiske jule var ovre kl 21. Og de voksne kastede sig i sofaen eller til køjs.

Håber at I alle også havde en god aften, trods omstændighederne 💕🎄

Min jul 2020 – En del anderledes end normalen..

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.