Mine mål for 2021

Mine mål for 2021

Først og fremmest, RIGTIG GODT OG GLÆDELIGT NYTÅR 🥰 Jeg håber at I alle er kommet godt ind i 2021 😊

Jeg har aldrig været fan af nytårsfortsætter. De er bare dømt til at gå galt. Jeg er meget bedre til mål. De er nemmere (for mig) at overholde og går det galt, så gør det ikke helt så ondt, når de ikke udleves. Og med et 2020 som er endt helt af pommers til, så tænker jeg kun, at vi kan gå et bedre 2021 i møde 😊

Jeg har prøvet at lave nogle mål for 2021, hvilket lyder som følgende:

  • Mit aller største mål (eller nok nærmere håb. Det er jo ikke noget, jeg kan have en indflydelse på). er en verden som er corona fri 🙏🏻 ❤️ Hvor jeg dog savner vores gamle hverdag, selvom den næsten føles så lang væk 😞 Men 2021 bliver bedre – jeg kan mærke det 🤞🏻✨
  • Udforske Frederiksberg noget mere. Corona har virkelig langt en dæmper på det. Men med en kommenfde vaccine, så ser det  endelig mere lyst ud 😊
  • Jeg vil ud og rejse! Jeg har fået aflyst tre rejser i år – tak corona 🙄. Jeg drømmer blandt andet om en storbysferie. Meget gerne New York 🥰. Den by savner jeg! 
  • Jeg vil prøve at begrænse mine køb og måske spare mere op.
  • Jeg vil sælge mere ud! – Jeg er god til at gemme, men tænker at 2021 er året, hvor jeg skal sælge ud 🤞🏻
  • Dyrke mine niecer noget (meget!) mere 💕
  • Jeg skal prioritere mig selv højere eller bare først. Jeg er god til at tænke på andre før jeg tænker på mig selv. Hvilket ofte kan koste mig selv tårer og frustrationer. Så det kunne være rart, hvis jeg begynder at tænke ‘hvad er bedst for Ida’. Det er dog nemmere sagt end gjort.
  • Måske jeg også skal prøve at blive lidt bedre i køkkenet? ☺️🤷🏼‍♀️ Tænker noget simpelt, men stadig lækkert og velsmagende som de forskellige caterings i københavn ☺️👌🏻

Har I lagt planer for 2021?

Mine mål for 2021

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.