Montana – nu med låger

Montana – nu med låger

Når det kommer til boligindretning, så tilstår jeg gerne, at jeg er til det allest mest enkelte og gerne i dansk design. I min stue har jeg blandt andet nogle Montane moduler, hvilket jeg er glad for.

Mit aller første Montana modul købte jeg tilbage i 2011. Siden da, er det blevet fire moduler og alle i deres 1112 udgave. Hvilket er et af deres åbne moduler. I 2017, valgte jeg dog at købe låget til et af mine moduler, idet jeg synes at det giver et noget mere roligt look og så ville jeg gerne lukke noget rod inde 🙈 – det er jo noget af det gode ved Montana, at man altid kan tilkøbe og ændre ens eksisterende ☺️

Jeg har været utrolig glad for, at have låget på mit ene modul. Men siden jeg flyttede til Frederiksberg reden, så har jeg fra tid til anden tænkt, at det kunne være godt med låger på flere af mine moduler. Igen, så ser det bare mere roligt og overskueligt ud!
I 2017, købte jeg låger med greb. Det er jeg dog gået noget væk fra. Jeg har derfor bestilt låger med push funktion til de andre moduler. 

Alle mine låger, både i 2017 og nu, er bestilt hos Jacobsen Plus. En webshop som jeg kun kan anbefale, hvis I er til møbler og godt design. De har alt hvad hjertet kan begære og mere til og så yder de virkelig god service 🥰.
Jeg skrev til dem, for at høre, om man kunne bestille de specifikke låger hos dem, hvilket jeg heldigvis godt kunne. Men udover blot at sende lågerne, så gav de mig også målene på hylderne som der skulle skæres noget af.

Jeg fik besked om, at der kunne gå op til 10 ugers leverings tid – det er selvfølgelig øv. Men sådan er det, når man bestiller en specialvare. Men efter blot seks uger, fik jeg en besked om, at mine låger var klar til afhentning ☺️ Desværre var fire ud af mine seks låger beskadiget ved levering 😔 Det er selvfølgelig utrolig ærgerligt og øv, nu jeg havde glædet mig til at få låger på. Men heldigvis var Jacobsen Plus hurtig til at sige, at de nok skulle sørger for, at jeg fik tilsendt nye låger – virkelig god service, hvis I spørg mig. Jeg havde sendt billeder af skaderne og de spurgte ikke ind til mere og de tog sig af alt derfra.

Mine nye låger kom mellem jul og nytår og de er alle fire, hele og fine ☺️ Så nu har jeg låger på tre af mine moduler og tænker lige nu, om der også skal låger på sidste modul..? Jeg er lidt i tvivl, om det bliver for hvidt og lukket (det vil mine forældre sige..), men nu kan jeg jo lige føle efter og tænke over det.

Jeg kan i hvert fald, ikke andet end at give en store anbefaling og ros til Jacobsen Plus. Det er bestemt et sted jeg kommer til at handle igen. Jeg mangler blandt andet en god skrivebordlampe og her set lidt på Louis Poulsens PH 3/2 model. Så måske det skal være den? 🥰

Montana – nu med låger
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.