Dagen mange stadig har tilgode

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Bertoni.dk /// Dagen mange stadig har tilgode
Et billede af mig fra en polterabend i 2017, hvor jeg desværre aldrig nåede brylluppet, da jeg blev kørt ned, blot tre dagen inden pg lå på hospitalet med brækket ryg, skulder, diverse ribben mm. 😔

Corona.. you B****… Corona sætte virkelig en stopper for og ødelagde en masse gode og store ting i 2020. Jeg føler så meget med alle dem, som har mistet deres job, et famliemedlem, en de holder af og fortsat er virkelig hårdt ramt ❤️. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvor hårdt og forfærdeligt det må være. Jeg er selv hårdest ramt ved hjemmearbejde. Og at jeg ikke må se alle mine veninder og tage ud og nyde rerstaurantlivet. Men det er jo blot en bakatel i forhold til mange andre.

Nogle jeg også har virkeligt ondt af, er alle de par, som har måtte udsætte deres store dag. Jeg har gennem de sociale medier, virkelig kunnet se, at der er mange, som har måtte udsætte deres store dag. En ting er selve datoen, men alt den forberedelse, spænding, planlægning og meget mere, som sådan en dag kræver. Og hertil kirken, præsten, gæsterne, catering mm. som dertil hører. Og bruden og hendes tøj! Det er jo noget af det, som fylder aller mest! Og tilsvarende gommen og hans jakkesæt til bryllupet, ikke at forglemme! Tænker at lige præcis der, når det kommer til gommen og hans påklædning, så har mange nok søgt hjælp som steder som Bertoni. Her tilbyder de i hvert fald, utrlog fin service og vejledning, så gommen er klædt helt perfekt på, til den rette dag ☺️  

Den største fest, som jeg var inviteret til i 2020, som corona ødelagde, var min fars fætters 60 års fødselsdag. Vores famlie er ikke særlig stor, så vi er heldigvis (forholdvis) tæt knyttet til den del. Der var inviteret til stor fest i Zoologisk have (hvilket passede mig fint, da jeg har årskort). Ikke at det har været særlig økomonisk fordelsagtigt i denne sæsom. Men jeg opvejer det ved, at jeg hjælper med at give dyrerne mad ☺️), men grundet corona, har han måtte udskyde til i år. Men jeg havde nu allerede talt med mine forældre om passende påklædning. Min mor jeg jeg var ret enige, og min far viste et ret fint sæt fra Bertoni, som han tænkte kunne være fint og overraskende nok, så passede det godt sammen med min mors outfit. – min far har åbenbart mere åbne øjne, end både min mor og jeg troede ☺️ Nu håber vi bare at vi han fejre min fars fætter i 2021 – alle fingre er krydset herfra 🤞🏻.

Dagen mange stadig har tilgode
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.