Drømmen om en ny seng

/// Indlægget er lavet i samarbejde med Sengefabrikken.dk /// Drømmen om en ny seng

Jeg har i noget tid, gået og leget lidt med tanken om, at købe en ny seng seng. Særligt efter min ulykke og efterfølgende brækket ryg. Der er vigtigheden ved at sove godt og rigtigt, blevet yderst vigtigt for mig.

Kort efter jeg blev kørt ned, købte jeg en topmadras, hvilket har hjulpet mig utrolig meget. Ærligt, så ved jeg slet ikke, hvad jeg skulle have gjort uden den! Jeg husker desværre ikke 100 %, hvor min topmadras er fra, men kan huske at jeg også hurtigt var ude i, om jeg skulle invistere i en helt ny seng. 

Jeg går dog stadig og leger lidt med tanken om en ny seng og har set lidt på nogle forskellige fra Sengefabrikken. Jeg synes at de har et pænt og interessant udvalg. Selvom jeg aller helt vil have en kontinentalseng, hvilket også faldes for en ”sandwich”, idet at den er opbygget i tre lag; kontinentalbund, springmadras og topmadras. Så er det nok mest praktisk med en sengeramme seng, da jeg på den måde, har mulighed for at kunne opmaksinere ting under sengen. Noget jeg også har i dag og som jeg er utrolig glad for. Det er en dejlig nem måde, at kunne gemme ting væk på. 

Jeg har i noget tid, gået og leget lidt med tanken om,
at købe en ny seng seng. Særligt efter min
ulykke og efterfølgende brækket ryg.

Lige nu er en ny seng, blot på ‘tegnebrættet’, da det er en stor udgiftning. På sigt ved jeg dog godt, at det er givet rigtig godt og rigtigt ud. Så tænker at når corona er ovre, så skal jeg ud og prøver de forskellige senge af og så krydser jeg fingre for, at jeg finder noget, som gør min ryg og jeg godt :) Men hjælp det er nu også mange penge!

Drømmen om en ny seng

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.