January News 2021

January News 2021 | Strikkepinde sæt Seeknit | Top ICHI | Flyverdragt global-funk

Så er første måned i 2021 gået. En måned, som endte med tre nye køb . En kæmpe nedgradering, sammenlignet med sidse år, hvor antallet var helt oppe på 12 ting. Men der, stod der også både en ny sofa, ny computer og tatovering på listen ☺️ Så det føles lidt forsvarligt ☺️

Men tilbage til mine tre køb for januar måned. Hvilket kan deles op i et kreativt og brugbart køb, et nødvendigt køb og et pænt køb.

  • Mit aller bedste køb, min flyverdragt – Mit with out a dout(!!!) bedste køb længe! Jeg kan virkelig ikke forstå, hvordan jeg har kunnet leve uden sådan en, i så mange år! Det endte dog med, at det var noget jeg skulle lede efter længe og føltes nærmest som en umulig process, da de var udsolgt alle steder. Men en dag, fandt jeg denne fra Global Funk. Min er i X Small og passer helt helt perfekt. Den er godt fodret i krop og ben og jeg har nærmest levet i den siden, når jeg har været udendøre ☺️ Der ligger faktisk en lille sød og sjov historie bag en flyverdragt til mig. En af mine tætteste veninder har nemlig i flere år fortalt mig, at jeg vil have godt af en flyverdragt, jeg har bare ikke hørt på hende før nu. Men det skulle jeg da virkelig have gjort tidligere!
  • Anden køb er mine nye top fra ICHI. Jeg faldt egentlig over den, ved en tilfældighed. Men det var også et godt fald. Jeg er vild med den ærmer og præcis sådan en hop jeg har manglet. Jeg kan bære den både på arbejdet og hvis jeg skal noget privat. Og det bedste ved det hele var, at den var nedsat med -50% 😍
  • Sidste ting, er mine strikkepinde fra SEEKNIT i 5 cm. Min strikning har virkelig taget til, her under Corona. Og jeg har virkelig fået øjenene op, for meget det rette og rigtige strikke udstyr betyder. Jeg købte i december, det samme udstyr i deres 14 cm pinde. Men når der skal strikke ærmer, strømper, huer og andet med små pinde, så er det bare en nødvendighed med mindre pinde.
Så tre nye, men virkelig gode ting ☺️
January News 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

    • Jeg vil mene at det er Fleece. Det skriver de i hvert fald :) Det er på lår og krop. Jeg kan i kun sige, at det er mit bedste køb længe :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.