Julen varer lige til påske

/// Indlægget er lavet i samarbejde med Metteditmer.dk//// Julen varer lige til påske

I sidste uge, der modtog jeg (langt om længe..) min julegave fra mit arbejde. Det lyder måske som sent (og jeg giver jer ret!), men sådan er det hos os. De blev sat på vores bord i den foregående uge. Og jeg var heldigvis så heldig, at jeg skulle fysisk ind på kontoret, ugen efter. Så desværre for dem, som først kommer tilbage på kontoret, efter corona 😔 Men det er tankern som tæller.

Vi får hvert år, muligheden for at vælge blandt lidt forskelligt. På den måde, kan få en ting, som passer os bedst. I år var udvalget en del mindre, men vi fik lov til at vælge mellem ni forskellige ting. Nu husker jeg ikke dem alle, men der var blandt andet nogle pander, en kuffert, et par høretelefoner, et oplevelses gavekort til familie og sengetøj på listen.

Egentlig var det ikke fordi, at der var nogle af tingene, som skrig til himlen. Men jeg endte dog med at vælge sengetøjet. Jeg tænker at det altid er rart med noget nyt senge tøj. Og dette var pænt og lød også til at være ret lækkert. Og så kom det i en rigtig fin indpakning, hvilket også tæller ☺️ Jeg så havde faktisk også haft sengetøj på min ønskeliste i lang tid. Jeg tror vist, at vi alle godt ved, hvor lækkert nyt sengetøj er og særligt hvis det også er i god kvalitet ☺️

Havde jeg ikke kunne vælge sengetøj gennem mit arbejde, så havde jeg faktisk selv overvejet at finde noget fra Mette Ditmer. Jeg synes virkelig at der er en masse fine varianter og mønstre at vælge imellem der. Særligt Shades, Grey, sengesættet er utrolig fint. Men hvem ved.. måske det kommer ind på matriklen en anden god gang. Nyt sengetøj skal det i hvert fald nok blive til igen og det er jo godt, allerede at have noget i kikkerten ☺️

Julen varer lige til påske
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.