Mit drømme smykker fra Georg Jensen

/// Indlæg lavet i samarbejde med Vibholm.dk /// Mit drømme smykker fra Georg Jensen

Jeg har altid været utrolig glad for dansk design og gerne i den klassiske udgave. Og når vi snakker smykker, så skal det også gerne være så enkelt som muligt.

Generelt, er jeg ikke den største smykke bærer. Jeg har smykker som betyder utrolig meget for mig og det er egentlig også de eneste, jeg rigtig bærer. Dog er der et brand, som jeg også har et godt øje til, nemlig Georg Jensen. Deres smykker har alle et udtryk, som jeg synes er utrolig fint og feminint og de har nogle af de smukkeste twist, i nogle gode materialer, som altid har været til ren UG!

Et af de smykker, som jeg særligt har haft længe i sige, er deres Torun armringen. Jeg havde faktisk tænkt mig, at forære det til mig selv i slut 2019, som et ´Tillykke med det nye job og nye lejlighed´ gave. Men så kom corona og så blev det aldrig til noget.. Men det betyder ikke, at jeg har glemt armringen og afskrevet den. Armringen sidder derfor stadig i tankerne og jeg tænker at det stadig er en god grund til at forkæle sig selv på ☺️ Det er den jo virkelig fin og klassisk og vil aldrig gå af mode. Det samme er deres Magic Armring. Den er dog lidt dyrere i pris, da den også findes i hvidguld, hvilket er mit foretrykkende guld/smukke materiale. Men rent prismæssigt, så er der også en noget mindre (stor) forskel HAHAHA ☺️

Herudover, så har jeg blandt andet også haft deres smukke Fusion ringe i sigte. Men de er så piv dyre, så jeg har opgivet håbet. Dog er deres Savannah ringe mere acceptabel ☺️ Men lidt selvforkælende, det synes jeg altså stadig at der er plads til ☺️

Mit drømme smykker fra Georg Jensen

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.