Pæne støvletter fra Angulus

Pæne støvletter fra Angulus /// Indlægget er lavet i samarbejde med Angulus /// Billederne er lånt fra Angulus.dk

Jeg er generelt dårlig til vinterhalvåret. Det er koldt, vådt, blæsende, mørkt og virkelig bare trist, det meste af tiden.. 😒 Jeg er derfor utrolig glad for, at vi igen er på vej mod lysere og mere varme tider ☺️

En anden ting, som jeg også glæder mig til, så er det, at smide alt vintertøjet. Selvom jeg elsker at påføre mig min flyderdragt, lige så meget glæder jeg mig til at smide den igen. Ligeledes gælder det mit fodtøj. Jeg har nogle (ikke synderligt kønne) vinterstøvletter, som jeg har brugt hele vinteren igennem. Støvler som har holdt mine fusser varme, men jeg glæder mig nu også til, at kunne stifte dem ud, med noget tyndere og kønne ☺️

Og når jeg nu er ved fodtøj, så kunne jeg da også godt trænge til noget nyt. Det er trods alt, ikke det, som jeg køber mest af. Men nogle nye støvletter ville ikke skade. Alle dem på collagen er fra Angulus. En mærke, som jeg er begyndt at få øjnene lidt op for. Jeg kan godt lide, at mærket er dansk og så elsker jeg deres historie med skolelæren, som ikke brød sig som børnenes spidsesko og derfor opsagde sin stilling som skolelærer og gik i sin faders sko, som skomager, for at lave noget mere behageligt fodtøj. Og tak til skolelæerer Willy og far skomager, for det, at de tænkte på vores fødder og deres velbehag ☺️

Skal jeg kun vælge en af deres modeller, så må det nok være støvletten, øverst i højre hjørne. Jeg kan godt lide , at der er lidt spil og print i støvlen og så minder den ikke om noget jeg har i forvejen. Så nu må vi se, om jeg falder i ☺️

Pæne støvletter fra Angulus
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.