Efter 3 måneder med Oslo Skin Lab

Efter 3 måneder med Oslo Skin LabSom jeg skrev i dette indlæg, så er jeg gået igang med at tage Oslo Skin Lab. Et kollegen pulver, som gennem forskning har vist, at med en regelmæssig indtagelse kan bidrage med ting som mindre rynkedybde, glattere hud med færre linjer, forbedret hudkvalitet, mere elastisk hud og mindre grad af cellulitis (appelsinhud). For bare at nævne nogle få af deres mange virkeninger.

Jeg har nu selv, taget Oslo skinlab i tre måneders tid. Og tænkte at det kunne være en ide, at jeg kom med en lille update, vedrørende hvordan jeg synes at det er gået og om jeg kan se nogen forskel på min hud.

Jeg tager mit Oslo Skin Lab om morgen. Oftest bliver det taget i forbindelse med morgenkaffen. Hurtigt, ligetil og dejlig nemt ☺️ Og så er Oslo Skin Lab neutral i dens smag, så det ikke ødelægger kaffen.

Positive og negative ting ved Kollegen pulver:
Posivitive:
– Det er super nemt at tage og smager af ingenting.
– Resultatet ses hurtigt og forskellen er stor
– Hos Oslo Skin Lab kommer der en ny levering hver 4. uge og man løber derfor aldrig tør.
Negative:
– Jeg kan ærlig talt ikke finde noget negativt ved Oslo Skin Lab.
Men skal jeg fremhæve noget, så er det at kollegan i huden nedbrydes og at man er nødsaget til selv at veje det op. Men det er jo igen kun en positiv ting ved kollagen pulveret ☺️
Jeg har nu, som skrevet, været igang med Oslo Skin Lab i tre måneder og skal jeg sige det kort, så synes jeg at resultatet er ret tydeligt. Jeg føler virkelig at jeg kan se en forskel, når det kommer til mine rynkerlinjer under øjene, samt deres dybde, hvilket også gælder i panden. Mest er det dog dem under øjne, hvor jeg ser den tydeligste forskel. Måske fordi, at det der det sted, jeg har mest fokus på? ☺️ Herudover, så føler jeg også, at min hud ser mere sund og ensartet ud.

Skal jeg komme med en overordnet dom, så vil jeg sige, at jeg ser langt mere frist ud, end før jeg startede med Oslo Skin Lab. Og Oslo Skinlab vil derfor forblive som et dagligt indtag i min hverdag ☺️

Efter 3 måneder med Oslo Skin Lab
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.