En bededagsweekend i mor og fars have have

En bededagsweekend i mor og fars have have

Bededags dagene står for døren og jeg glæder mig til en lille forlænget weekend. Jeg synes, at der har været mange planer og aftaler på det seneste. Og da jeg er en person, som lader bedst op i eget selskab, så har det også været længe ventet med nogle dage i eget selskab. 

Dog bliver mine bededage ikke i helt eget selskab. Jeg har planlagt, at tage op og besøge i mine forældre i deres sommerhus. Et sted, hvor jeg også kan slappe af. Og er behovet der, så kan jeg lukke min inde, på det værelse jeg sover i. Og så kan jeg altid høre dem, om de er fristet på et spil Matador.

Herudover tænker jeg også, at jeg vil høre min mor, om hun ønsker hjælp til plantning af blomster i haven. Vi havde arbejdsdag i ejerforeningen i lørdags og her var jeg på plante holdet. Ingen af os, var super skarpe, men heldigvis kunne min underbo ringe til sin mor, som fortalte os, at muldjord kunne være hele forskellen. Det er åbenbart med til at få alle planterne til at trives. Men der er godt nok mange forskellige varianter af muldjord. Vi endte med at spørger ekspedienten og hun kom med noget passende, hvilket vi købte godt ind af, så vi havde til alle vores planter ☺️

Og skal jeg være helt ærlig, så var jeg faktisk ikke klar over, at der var så meget forskel på jord. Jeg troede bare at jord var jord. Men jeg er blevet klogere. Og jeg er så klar til at hjælpe min mor, med at klare planterne i mine forældres sommerhus ☺️ Tænker også, at jeg skal blive skarpere på plejningen af mine egne planter, herhjemme i Frederiksberg reden. Jeg vander dem og holder øje med dem, men mere end det, det bliver det heller ikke til.

En bededagsweekend i mor og fars have have

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.