Min påske 2021

Min påske 2021

Påske er overstået for denne gang – hvorfor er det, at ferier altid skal gå så stærkt??
Påsken for mig, var rigtig god! Jeg har set nogle mennesker, som jeg ikke har set i over et år og som jeg virkelig har savnet 💕. Den har været afslappende, med gode planer og jeg har fået uploaded en masse manglende energi. Og sørme så, om det ikke har stået på træmaling i sommerhuset.

  • Jeg havde taget fri både mandag, tirsdag og onsdag og endte derfor med at have hele 10 dage væk fra kontoret. Og fredagen forinden startede med fredagsbar med kollegaerne. Noget vi har gjort nogle gange og altid virtuelt. Vi var dog 5 på kontoret og aftalte at sidde sammen. Det var så hyggeligt og jeg fik virkelig øjnene op for, hvore meget jeg savner det sociale.
  • Jeg besøgte en veninde og hende dejlige børn på Amager
  • Jeg havde morgen besøg af en anden veninde
  • Jeg nød morgen solen, kun iført bikini på altanen ☀️
  • Jeg var en tur forbi Skovtårnet, noget jeg har villet længe. Så det er hermed hakket af på listen. Turen levede op til alle mine forventninger, så det er klart noget, jeg kan anbefale ☺️
  • Torsdag til søndag, besøgte jeg mine forældre i deres sommerhus. Her blev der både slappet af, spillet matador, påskehygget og malet. Jeg så mine onkler og lillebror + familie. Min lillebror og familien har sommerhus, kun 1,5 km derfra og jeg havde planlagt en påskejagt for mine niecer, hvilket var en større succes, end jeg havde turdet håbe på. Jeg havde sågar lavet skattekort med det hele ☺️
  • Jeg fik strikket mit seneste strikkeprojekt færdigt. En Ingen Dikkedarer trøje til min niece.

Alt i alt, en helt helt perfekt påske. Jeg håber, at jeres påske har været ligeså rar ☺️

Min påske 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.