Mine planer for april 2021

Mine planer for april 2021
Mine planer for april 2021April er skudt i gang og ærligt, så synes jeg selv, at jeg stadig lever lidt i en mørk bobbel, hvor dagene primært og mest består af, at arbejde primært hjemme, hvilket betyder jeg jeg sidder alene og dagene er derfor noget lange.. Men heldigvis står der en masse gode planer i kalenderen, her i april måned og der er lysere timer over land ☺️ Jeg skal blandt andet:
  • Jeg glæder mig aller mest til, at Danmark åbner mere op. Noget jeg nok deler med alle jer andre. Hold op hvor bliver det dejligt ☺️
  • Jeg skal holde påskeferie 🥰. Og jeg glæder mig 10 dages rent afslapning ☺️  
  • Jeg vil nyde, at vi har indstillet uret til sommertid og har derfor længere og lysere aftner ☀️
  • Jeg skal i sommerhus og koble af fra omverden og der er bestilt grillbuffet på en af aftnerne.
  • Jeg skal strikke videre på Ingen Dikkedare trøjen, som jeg er gået igang med, til min niece ☺️ Jeg var ellers igang med Besseblusen (en opskrift fra dygtige Frk.strik), men jeg forstod simmpelthen ikke opskriften, så trøjen er derfor (desværre) langt på hylden)
  • Som nævnt i mine marts planer, så skulle jeg have ses med en gymnasie veninde. Desværre kom jeg til skade med hånden og vi har derfor udskydt vores aftale til april. Og vores hyggedag er derfor folænget ☺️
  • Jeg håber (7-9-13), at vi skal mere tilbage på kontoret. Og jeg glæder mig til at se mine kollegaer igen ☺️
  • Jeg tænker at tage en tur forbi Nordhavn og se, hvordan min kommende lejlighed skrider frem

April byder derfor på mange gode planer. Særligt starten, som hedder ferie ☺️

Mine planer for april 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.