Gammel kærlighed ruster aldrig

/// Indlæg lavet i samarbejde med Teeshoppen.dk /// Gammel kærlighed ruster aldrig

Jeg har fundet noget godt frem fra gemmerne. Tror egentlig at det er noget af det ældste stykke tøj jeg ejer.. Nemlig mine to Tweety t-shirts. Hvilket jeg fik af mine forældre på en ferie til Tyrkiet tilbage i, jeg ved ikke hvornår, men nok omkring 24 år siden 😊. Jeg husker tydeligt, hvordan jeg plagede mine forældre om dem.

Vi var på sommerferie og på vej ned til vandet, der var der denne her butik (en klassiske tøj butik i syden) som havde en masse t-shirts. Her i blandt t-shits med Tweety og hver gang vi gik forbi, hver gang plagede jeg mine forældre og hver gang fik jeg et ’ikke i dag’. Men sidste dag, gav det potte. Og jeg fik både en, hvor Tweety er lærer og en hvor Tweety er læge. Og hvis jeg ikke tager helt fejl, så har min far nok pruttet lidt med sælgeren alle dagene igennem og sidste dag, kunne han få sælgeren lidt ned i pris 😃

Og nu er de sørme fundet frem igen. I en noget forvasket udgave, men det skal ikke afholde mig i at bruge dem og jep, de har været på på job, også selvom mine forældre ikke syntes at de var det bekendt (HAHAHHA). Men det er altså bare nogle t-shirts som er fede (her i blandt dem 😃). Og så er det behageligt at have på og kan se rigtig godt ud, hvis det styles rigtigt.

Desværre ejer jeg ikke så mange t-shirts igen. Men tænker at det kunne være fedt at få lidt flere til samlingen. Jeg har derfor googlet mig lidt frem og faldt i den forbindelse over siden Teeshoppen, som har et ret stort udvalg af en masse forskellige af slagsen, her udover også kjoler, hættetrøjer, bukser, toppe mm.

Særligt nogle af deres kjoler, ser jeg gerne flytte ind hos mig. Blandt andet denne og denne, begge fra ACQUELINE DE YONG. Dem kan jeg godt lide og tænker at de vil være helt helt perfekte til sommer. Og til den sommersol som nu snart, har ladet sig vente på sig!

Gammel kærlighed ruster aldrig
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.