Mine planer for maj 2021

 /// Indlæg lavet i samarbejde med Nordicweaving.dk /// Mine planer for maj 2021

Maj måned er skudt i gang og nu er der altså ikke længe til sommer ☀️. Og så er vi også så småt, begyndt at åbne mere og mere op i samfundet igen. Og på mit arbejde, så er vi også begyndt at vende mere og flere tilbage. Det er så rart, at jeg kan se flere af mine kollegaer igen ☺️ Men skal jeg holde fokus på maj, så er der lidt godt i sigte 🥰

Jeg skal blandt andet:

 • Maj starter godt ud, og byder på en masse helligdage. Så de skal helt bestemt nydes!
 • Jeg skal skifte sengetøj, hvilket betyder, at jeg skal tage hul på min julegave fra arbejdet. Nemlig mit bambus sengetøj. Det virker så utrolig lækkert og dejlig blødt. Godt sengetøj skal man virkelig ikke gå ned på! Og jeg glæder mig til at sove i det ☺️
 • Herudover starter jeg ellers maj, med et besøg på restaurant Vækst. Et sted jeg ikke har været tidligere. Jeg har før været på Høst, som skulle minde om det. Høst er et af de bedste steder, jeg har været i København, så jeg har høje forventninger til Vækst! ☺️ 
 • Jeg skal i sommerhus – op og slappe af og tænker at der bliver plads til nogle gode grillbuffet aftner ☺️
 • Jeg skal nyde de nu længere lyse aftner ☀️
 • Jeg skal hygge med en af mine tætteste veninder ❤️
 • Jeg skal ses med en anden god veninde, som jeg heller ikke har set længe!✨

 • Jeg skal hygge med nogle gamle gymnasieveninder ☺️ Jeg så den ene i april og det var simpelthen så hyggeligt.
 • Jeg skulle have været en tur på Krogs med mine forældre og onkel. Det er Dinning Week, hvilket var blevet udskudt i tre omgange, men til sidst fik vi en besked om, at de havde annulleret det helt. Rigtig meget øv! Jeg havde glædet mig SÅ meget!😞
 • Tænker at jeg også skal snuse lidt rundt i de små butikker. Jeg har pt. kun været i nogle få butikker. En tur i Designer Zoo, hvor jeg købte min Ditte Fischer mælkekande, Illum og Zara.
 • Jeg tænker at tage en tur forbi Nordhavn og se, hvordan min kommende lejlighed skrider frem.
 • Jeg håber at jeg kan komme en tur i Zoologisk have og/eller Tivoli. Jeg har årskort til begge steder og elsker at gå rundt i både Zoologisk have og Tivoli.
 • Og så holder vi stadig fredagsbar med arbejdet. Hver gang er der en, som skal lave en quiz om sig selv og næste gang er det mig ☺️

Så maj byder pt. på få, men rigtige gode planer. Men mod ikke, om der kommer flere planer af vejen.

Mine planer for maj 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.