Smukke vipper med Volumising Mascara fra Green People

Smukke vipper med Volumising Mascara fra Green People

Jeg er begyndt at bruge en ny mascara, Volumising Mascara fra Green People. En mascara (hvis jeg selv skal sige det), som giver nogle utrolig flotte og markeret vipper.

Jeg har tidligere oplevet, at min mascara smuldre i løbet af dagen også selvom den sidder perfekt i morgen timerne. Men da det ikke altid er så kønt at ligne en panda, som dagen skrider frem, så har jeg været på udkig efter en ny mascara, som forhindre dette. Og det kan jeg kun sige, at Green Peoples Volumising Mascara levet op til. Mascaraen har en børste, som er nem at have med af gøre og arbejde med. Den arbejder skønfuld med ens vipper og håndens bevægelse. Mine vipper får alt mellem 3 og 6-7 strøg. Det afhænger lidt af mit humør☺️ Og så fnuldre den ikke og jeg er ikke sort under øjene efter en endt arbejds dag, hvilket jeg ellers har været med mange andre mascaraer.

Skal jeg skrive kort om mascaraen fra Green People, så er den baseret på naturlige mineral pigmenter, hvilket giver vipperne en intens sort farve, hvilket hurtigt kan ses. Og kombinationen af den speciale børste og dens naturlige cellulose mikrofibre, er med til at give vipperne en øget volumen og længde. Og så er de nærende planteolier og vitamin E i mascaraen, med til at holde vipperne sunde og hindrer dem i at knække 💕.

Udover min Volumising Mascara, så vil jeg også gerne give en stor anbefaling til Green Peoples mineral pudder. Jeg har i en god rum tid, brugt deres caramel light. En mineral pudder som dækker utrolig godt og holder dagen igennnem. Jeg ligger den med min kabuki brush, som også er fra Green People. Den giver en utrolig god fordeling og så er den nem at arbejde med. Og så kan jeg godt lide, at den er miljovenlig og består af ikke-animalske hår og så føles den dejlig blød mod huden ☺️

Tror vist bare, at jeg med dette indlæg vil sige, at Green People laver nogle virkelig gode produkter. Noget har nævnt tidligere, men jeg holder fast i det. Deres produkter er virkelig gode! Og nogle jeg kun kan give ne kæmpe anbefaling!

Smukke vipper med Volumising Mascara fra Green People

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.