Fun facts om mig #7

/// Indlæg er lavet i samarbejde med Whey Protein /// Fun facts om mig #7

Det er ved at være noget tid siden, at jeg sidst har lavet en fun facts.. Det skal vi da have lavet om på ☺️

  • Jeg bliver Corona testet tre til fire gange om ugen. Hvilket lyder af meget, men det var faktisk først i marts måned, at jrg fik min første test. Alle har været dem i næsen, men kunne godt tænke mig at prøve en rigtig PCR test.
  • Jeg har aldrig taget protein pulver, men tænker at jeg skal prøve Whey Protein. Det skulle siges, at man ikke behøver at være seriøs træningsentusiast for at supplere med deres proteinpulver og jeg længes efter lidt flere markerede muskler – særligt numsen 😂
  • Mine bedsteforældre er mine største idoler. Jeg kan stadig græde over mit savn til dem. Heldigvis har jeg mange dejlige minder fra dem, som jeg holder godt fast ved.
  • Og ved at blive ved mine bedsteforældre og deres minder, så har jeg arvet en del ting efter dem. Det er både godt og skidt, da det fylder – hahah
  • Jeg bryder mig ikke om strømpebukser. Jeg forstår dem bare ikke. De er besværlige, løber ofte og ubehagelige at have på. Kæmpe ØV(!), da det betyder, at jeg sjældent går med kjole om efteråret og vinteren.
  • Det meste i min garderobe, består af farverne sort, hvid, grå og mærkeblå.
  • Til gengæld er min yndlings farve, sådan en rigtig flot kongeblå 😍. Og bliver den kombineret med postkasse rød, så er det så flot. De to farver klæder hinanden så pænt!
  • Jeg er god til at få ideer og have ting jeg gerne vil, desværre er jeg bare rigtig dårlig til at få tingene ført ud i praksis 😒
  • Min absolut yndlings drømme destination er Maldiverne. Jeg har særligt et billede af mig, liggende i et badekar i en af de der hytter i vandet, hvor der bare er hav, hav og atter hav i kikkerten 😌
  • Og en ting som jeg har tænkt meget om er, hvorfor græder man, når man skærer løg?
Fun facts om mig #7

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.