May News 2021

Indlæget er lavet i samarbejde med Lulu Copenhagen øreringe /// May News 2021| Hårelastik Lè Mosch | Hårbørste Mason Pearson BRISTLE OG NYLON BN1 | Top Rosemunde | Skjorte top Sofie Schnoor | Bukser Ellos | Bukser Ellos | Sports leggings Sofie Schnoor | Lego Venner Lego |

Så er det tid til et overblik over mine maj køb. En måned som stod på en del flere køb, end de tidligere måneder. Men når det er sagt, så er der også mange ting, som er blevet returneret.. Udover det beholdte, så har jeg returneret tre håndklæder, et par sneakers (som faktisk var ret fine, men desværre for klodsede til min smag), fire toppe, to par bukser og vist også lidt andet.. 😳. Og så havde jeg faktisk også kigget lidt på nogle fine Lulu Copenhagen øreringe ☺️

Men når det så er sagt, så er der flytte andre gode ting ind ☺️ Og skal jeg nævne et lille udsnit, så blev det blandt andet til følgende:

Maj måned endte noget dyrer end håbet, men når jeg ser på min shoppe lyst og alt det som er sendt retur, så har jeg en okay følelse med slut resultatet. Det er i hvert fald nogle ting, som jeg er glad for.

Indlæget er lavet i samarbejde med Lulu Copenhagen øreringe /// May News 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.