Mine planer for juni 2021

/// Indlæg lavet i samarbejde med psykisksundhed.dk /// Mine planer for juni 2021

Så er det sørme juni og årets første sommer måned 😳. Jeg er stadig i corona trance og selvom meget er åbnet op og jeg gør godt brug af dem så synes jeg stadig at sommeren virker langt væk.. Særligt når jeg lider meget af søvn besvær. Men mine tanker skal ikke ændre på planerne. Jeg har nemlig nogle gode ting at se fre til i juni ☺️

Jeg skal blandt andet:

 • Min elskede mor fylder år 🇩🇰. Desværre er hun ikke hjemme på selve dagen. Men fejres, det skal hun 🥰
 • Skal nyde noget af den sol, som vi indtil nu, er blevet snydt for
 • Jeg tænker at jeg skal prøve at få styr på min søvn og ved at der findes noget gratis psykologhjælp i København. Måske det kan hjælpe?
 • Jeg har en date med en af de damer, som betyder aller mest for mig 💕
 • Jeg skal ud og spille petanque, drikke vin og hygge mig, med mine nærmeste kollegaer
 • Jeg skal ud og spise med en god veninde
 • Jeg skal nyde morgensolen på altanen
 • Jeg skal ud og se på badeværelsesmøbler
 • Jeg skal en tur forbi Nordhavn og se hvordan min kommende lejlighed, ser ud 🤩
 • Jeg skal spise is – STORE IS 🍦

Her udover, så håber jeg også, at der bliver tid til en tur i Tivoli, samt at komme op og besøge mine forældre i deres sommerhus. Det er længe siden, at jeg har været begge stedet. Men særligt en tur i sommerhus vil være godt og tiltrængt!

Mine planer for juni 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

 1. Susanne J

  Lyder som gode planer for juni, nyd solen når den er der og tænk på, at vi åbner mere op

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.