Mineral Primer – mit yndlings ansigts produkter

/// Indlæg lavet i samarbejde med hairoutlet.dk /// Mineral Primer – mit yndlings ansigts produkter

Når det kommer til makeup, så er jeg ikke den, som er aller mest skarp. Eller som bruger meget tid foran spejlet om morgen. Jeg møder ind kl 7, så det er også begrænset, hvor meget tid jeg har til mig selv, foran spejlet om morgenen. Men nogle ting, skal og har jeg altid tid til! Det er blandt andet mine ansigts produkter og her tænker jeg særligt på min øjencreme, serum, dagcreme og primer. Fire produkter, som jeg ikke kan undvære. Selve primer, vil nok mest betegnes som en form for ansigtsmakeup. Og det er det vel egentlig nok også. En primer er et produkt, som går ind og forbedre ens makeups ydeevne og på den måde, for ens makeup til at se frisk ud i en længere periode.

Der findes mange forskellige primere og en til stort set, hvert behov. Den mest brugte er efter sigende ansigtsprimeren, (og som navnet siger) som bruges i ansigt. Ansigtsprimere findes til stort set alle problemer. Døjer man med forstørrede porer, fine linjer eller ønsker man en glattere hud eller blot fugt til huden, så findes der en primer til lige netop det formål! Herudover forlænger de fleste primere også holdbarheden af ens fundation.

Skal jeg komme med mine favorit primere, så er jeg særligt glad for  Youngblood Mineral Primer, samt GOSH Primer Plus Skin Adapter Anti-Pollution. Begge to nogle, som har en god dække evne og som (jeg synes) holder makeuppen pæn og jævn, hele dagen igennem. 

Kender I ikke til Primer, så kan jeg kun anbefale det. Det er som skrevet, et af de produkter, som jeg ikke kan undvære og så kan de bruges, både under og uden anden brug af makeup som fundation og pudder.

Mineral Primer – mit yndlings ansigts produkter
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.