Smukt badetøj til sommer

Smukt badetøj til sommer /// Indlæg lavet i samarbejde med Hunkemöller ///

Efter kalenderen, så er juni måned officielt en sommer måned og sommervejret er (7-9-13) også snart på vej. Ikke at der har været mange soldage so fare i 2021, sammenlignet med de foregående år. Men jeg krydser fingre for, at juni er måneden, hvor solen begynder at vise sig, fra sin bedste side ☺️. Det vil i hvertfald, være trist, hvis kroppen bliver ved med at være helt lig bleg, hele sommeren igennem.

Når nu vi siger sommer, så begynder jeg altid at kigge efter nyt badetøj. Ikke at jeg egentlig mangler, men nyt skader jo aldrig 🙃. Pt. har jeg kigget lidt efter en pæn badedragt. Og da jeg tidligere har haft gode erfaringer med Hunkemöller, så er det også her, at jg er startet med at kigge. Og igen i år, så skuffer de ikke. De har atid en masse fint og jeg får lyst til at købe mig helt fattig ☺️ Efter et hurtigt kig, så er jeg både faldet over deres Leopard badedragtOcean Bloom badedragt og Badedragt Animal. Tre smukke sager, som alle gerne måtte flytte ind hos mig.

Et rent drømmescenarie, hvor de alle hurtigt kunne komme i brug, kunne være mig, liggende på dækket af den yart, som jeg holder ferie på til sommer. Solen står for en klar blå himmel og vandet er helt krystalklart. Og når jeg lige føler for det, så laver jeg det mest perfekte hovedspring i vandet, for lige at blive kølet ned. Det lyder da ikke helt tosset 😍 Men nok noget urealistisk, hvis jeg skal være helt ærlig.. Men jeg kunne nu også godt se mig selv ligge ved vandet i Danmark og slikke sol i en af de fine badedragter. Jeg krydser fingre for, at det snart kan lade sig gøre 🤞🏻

Smukt badetøj til sommer
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.