Mine planer for juli 2021

Mine planer for juli 2021

Juli måned.. Vi er altså allerede halvvejs igennem 2021… 😳!! Det er jo helt vildt! Men heldigvis, så er EM, sol, varme og sommer kommet og jeg har tilmed en uges ferie 🙌🏻 min juli måned står altså på lidt forskellige og gode planer.

Pt. har jeg blandt andet, følgende planer:
  • Vigtigtigste punkt er uden tvivl, at Danmark skal spille kvartfinale mod Tjekkiet. Jeg har gode tanker om vores gode drenge 🥰⚽️
  • Ellers starter juni godt. Jeg skal nemlig mødes med bedste Amanda, efter job og hygge i nogle timer 💕
  • Min kærestes (et ord, jeg stadig lige skal vende mig til.. men lad os kalde ham for C frem ad rettet.) datter fylder år 🇩🇰, hvilket skal holdes med hendes halvlillebror. Så jeg skal møde hele familien.. 😳 Hvilket er samme dag som Danmark spiller kvartfinale. Så de møder mig, hvor jeg har størst lyst til råb ⚽️🙈
  • Jeg håber at jeg skal vaccineres – endelig er det min tur 🙌🏻. Jeg glæder mig så meget til, at jeg ikke længere skal testes mandag, torsdag og i weekenden. Noget jeg har gjort fast, gennem de sidste måneder.
  • Jeg skal se at blive mere klar på, om der skal farve på en/nogle afvæggene i Nordhavn og tænker at jeg derfor skal bruge lidt tid på, at kigge på vægmaling ☺️
  • Jeg har en uges ferie ☺️ En uge, hvor jeg bare skal slappe af. Jeg er endnu ikke helt sikker på, hvad ugen skal bruges på.. Men jeg håber og satser på godt vejr ☀️ 
  • Jeg tænker dog også, at jeg skal prøve at gå mit tøjskab igennem. Kan jeg finde noget, som jeg ikke behøver længere og så skaffe mig af med det?
  • Jeg skal spise flere is – og gerne store softice med to forskellige slags drys 😁🍦! Is hører sommeren til og helst mindst en is om dagen
  • Og så vil jeg have flere sommermorgener på altanen ☀️ Min kommende altan i Nordhavn får aften sol, så morgen solen skal nydes så længe den er der 🥰
Mine planer for juli 2021
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.