Movie of the Month – Molly’s Game

Movie of the Month – Molly’s Game

Denne måneds Movie of the Month, Molly’s Game er en film, som jeg hørte om ved en tilfældighed. Genren er drama og den er baseret på en virkelige historie. En historie om Molly Bloom, som har skrevet en selvbiografi med samme navn.

Molly er professionel skiløber. Men efter hun får en slem skade, beslutter hun sig for at flytte til Los Angeles og starte sit liv på ny. I Englenes by, bliver hun en del af en underverden med eksklusive pokerspil. Et pokerspil, hvor kendisser og mangemillionærer brænder deres formuer af. Senere flytter Molly til New York, hvor hun tager pokerspillet med sig og her udvikler hun en stor kundebase. En kundebase, som desværre ikke viser sig at være i den bedste retning, hvilket desværre bevirker at  Molly kommer i politiets søgelys.

‘Molly’s Game’ dykker ned i en verden med overdådig livsstil og hurtige penge, og igennem den Golden Globe-nominerede Jessica Chastain portrætteres en stærk, selvstændig og snarrådig kvinde, som må kæmpe mod systemet og sit eget medie-rygte. 

Mollys game er en film, som jeg ikke lige havde regnet med. Men den er god, den er faktisk rigtig rigtig god og en film som jeg klart kan anbefale!

Molly´s Game får 5 ud af 6 stjerner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.