Steder jeg gerne vil spise på SNART!

Steder jeg gerne vil spise på SNART!

Jeg elsker virkelig at spise ude – eller bare det, at andre står for madlavningen. Jeg indrømmer det gerne, at det er virkeliglig noget jeg er dårlig til selv, at stå i køkkenet. Jeg gider det bare ikke og alt hvad jeg laver er smagsløst, det indrømmer jeg gerne. Jeg kan det bare ikke.. Og jeg tilståt også, at jeg ofte gør brug af vores kantine, som har en kantineordning København, hvor man kan få rest mad med hjem. Noget som reder mig, flere gange om ugen.

Og da mine madkundskaber nu er så ringe som de er, så kan I næsten også tænke jer til, at jeg er stor fan af mad udefra. Jeg tænker selv at jeg snart har prøvet en del i omegnen. Men der er stadig mange gode steder, som jeg endnu ikke har prøvet, men gerne vil prøve. Det er blandt andet steder som:
 • Polly – et sted som egentlig har stået på min liste i noget tid. Jeg går ofte forbi og der ser bare så hyggeligt ud!
 • Delphine – Et sted, som jeg stødte på for nyligt på en morgentur med C. Stedet i sig selv, skriger bare at luksus og sydens sol. Og så er der blandt andet en avokado mad og omelet på deres morgenkort og et utrolig lækkert udvalg på deres aftenkort. Så jeg tænker, at jeg både skal forbi til morgen og til aften ☺️
 • Morgenmad hos Baby Babbo – Jeg har besøgt Baby Babbo tre gange og alle om aften. Men deres morgenmad lyder også rigtig fint. Og da Baby Babbo er så hyggeligt et sted, så er det blevet et must and need to, på min liste! ✨
 • Hachi Sushi – Et sushi sted på Østerbro. Et sted som laver virkelig pænt sushi og som jeg gerne ville besøge, den gang jeg boede på Østerbro.
 • Ark by Souls – Vegetarisk. Kender man Souls, så er det deres kæde, men i en mere gourmet udgave
 • Lupa – Det samme som Ark, dog noget mere pris venligt. Men maden ser lige så lækker ud.
 • Trio – En restaurant som ligger på Axel Torv og skal have den smukkeste udsigt over København. Og så er deres menuer virkelig lækre!
 • Mission Green – Mission Green ligger i den gamle færge terminal (the Standard). Omgivelserne er lækre og maden serveret smukt og jeg er sikker på, at smagen er lige sådan 🥰
 • Anarki – et sted som jeg fik anbefalet af min kollega. Og med en hurtig google søgning, så ser det ud til at være et sted for mig ☺️
 • Banegården – Lige som Anarki, så er Banegården anbefalet af en kollega. Det er et lille (og stadig lidt ukendt) sted, hvor der er små boder og er vejret med en, så tænker jeg at det er det hyggeligste sted at nyde lidt mad ☺️
 • San Marco Junior – Udefra ser stedet så hyggelig ud og deres menukort frister med en avokadomad på morgenkortet, lækre smørrebrød til frokost og et aftenkort som byder på 5 retter ☺️
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.