Strikke ideer på mine tanker

Strikke ideer på mine tankerDer er ved at være noget tid siden, at jeg sidst har haft gang i mine strikkepinde. Sådan er det ofte i sommer månederne, hvor sol, sommer og samvær higer lidt mere i mig. Men netop, når der er sol og sommer, så ser jeg mit støtste indhug til at frem finde mine kommende projekter.

Jeg slapper af når jeg strikker og hækler. Det er for mig, et rum, hvor jeg finder ro og der hvor jeg slapper aller mest af og lader op på min tabte energi i hverdagen. En tabt energi, som jeg altid vil døje med, efter min ulykke. Og lige præcis derfor, betyder min stik og hækle tid utrolig meget for mig.

Mit seneste projekt var en hæklet drage til C´s datter, som hun fik i i 8 års fødselsdagsgave. Og før det var det min Besse Bluse. Nok mit største strikke projekt til dato. Men jeg elsker mit slut resultatet 🥰. Og opskriften fandt jeg helt gratis, lige her. Men vær op på, at tungen skal holdes lige i munden (mange gange), men I vil elske slut resultatet ☺️
Men tilbage til mine tanker om nogle kommende projekter.

Men nogle opskrifter, som jeg tænker, at jeg gerne vil prøve er følgende:

  • Mit største strikke ønske-projekt pt. er Magnum sweateren og Copenhagen sweater. Begge fra Önling. De var egentlig på min liste, inden jeg gik i gang med Besse blusen. Men da opskrifterne kostede penge, valgte jeg besse blusen, som var gratis. Men de andre opskrifter figurerer stadig i mine tanker.
  •  Er par hjemme strikkede strømper. Her har jeg ikke nogle bestemte i tankerne. Men bare tanken om at kunne rende rundt i et par hjemmestrikkede strømper gør mig glad ☺️
  • Ellers kunne det være den fine Antoinette T-shirt. En T-shirts også med hulmønster og opskrift som findes her.
  • Herudover så vil jeg gå på opdagelse hos Petitknit. Der er altid noget godt at finde ☺️

En ting er i hvert fald sikkert. Jeg vil rigtig gerne lavet noget i håndfarvet garn. Det er SÅ pænt og helt unikt! Og jeg har et gavekort hos Sommerfuglen, hvilket er en af mine yndlings garnbutikker. De har så meget smukt og lækkert garn, at jeg hver gang har lyst til at købe mig fattig 🙈. Men med et gavekort, så er det meget mere overkommeligt ☺️

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.