Mine første køb til Nordhavn

Mine første køb til Nordhavn

Nu er der snart ikke lang tid til, at jeg rykker bjælkerne fra Frederiksberg og til Nordhavn. Noget jeg har glædet mig til, lige siden jeg underskrev købskontrakten i november 2020.

Lejligheden i Nordhavn er et projektsalg, hvilket skyldes den lange overtagelse. Og noget af det, som jeg synes er godt ved projekt køb er, at ting som hårdehvidevarer, garderobe skabe med mere føler med. Men udover det medfølgende, så er der andre ting, som jeg også ser som nødvendige (eller som nye nice to have 😊).

Pt. er der lidt på min Nice To Have liste. Og som nu så er det følgende:

  • Først er nogle gardiner – Jeg får fire store vinduer, men særligt min terrassedør. Den glæder jeg mig til at kunne putte ind med gardiner. Den er lige ved fjernsynet og soler står lige ind i det vindue i aften timerne. Så jeg tænker at gardiner lige præcis der, bliver mere nødvendigt end andre steder.
  • Lamper – her er det særligt til over køkken øen, hvor vasken også er. Her tænker jeg, at jeg godt kunne tænke mig noget aflangt. Og gerne noget som denne eller denne.
  • Et nyt spisebord – Jeg vil faktisk gerne have det samme som i dag, bare længe. Mit spisebord i dag er 160 cm lang, hvilket lige præcis kan rumme fire stole. Så det kunne være rart med noget mere plads. Jeg har faktisk set, at man kan få det i 2 meter og så med yderligere 2 meters udtræk hos Jacobsen Møbler Og lige nu kører de sågar med -20 %. Men jeg tænker at det er lige risikabelt at købe noget nu, før lejligheden er overtaget.
  • Flere spisebordsstole – Jeg har i dag fire spisebordstole af Y-stolen. Jeg vil dog gerne have to mere, da jeg ofte synes at man kommer i manglen på stole, når der kommer gæster på besøg.

Så lige nu er der lidt godt og for mig, nødvendige ting på købs listen 😊

 

Mine første køb til Nordhavn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Anne-Sofie

    Et lille fif til gardiner. Vi har to lag i flere rum – et lyst og let gennemsigtigt solgardin inderst og et mørkere “almindeligt” gardin udover og med mørklægning i soveværelset. På den måde kan vi holde solen og varmen ude og stadig få dagslys ind ved kun at bruge solgardinet. I soveværelset giver det også lidt privatliv, uden man mørklægger

    • Tak for råd. Det kan helt sikkert bruges :) Det lyder rigtig smart med både et let gennemsigtigt solgardin og et mørkere gardin :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.