Mine forårs strikke tanker

/// Indlægget er lavet i samarbejde med https://www.strikkes.dk/ /// Mine forårs strikke tanker

Foråret er på vej og min strikkelyst stiger igen, efter min sommer-strik nedlukning. Jeg er generelt bare dårlig til at tage strikkepindene frem, når solen skinner. Der vinder solen bare sine store point.

Men det betyder ikke at jeg savner mine strikkepinde! Når solen er mindre skarp, så stiger min strikke lyst og nu skal jeg i gang igen!
Jeg vil gerne i gang med et projekt med noget mohairgarn. Hvilket er en garn type, som jeg har strikket en del i og det er bare virkelig lækkert og så kradser det ikke og det er bare noget af det bedste strikkegarn! Mine Mary tæpper, min Oslohue og Stockholmshue, samt min Ingen dikkedarer trøje er alle lavet med mohairgarn.  
Lige nu er jeg ikke helt så klogt på mine kommende projekter, men jeg tænker at mine niecer måske skal forkæles lidt med list strikke nyt 💕 En sød vintertrøje til dem hver, det kunne da godt komme på tapetet ☺️ Ellers kunne jeg også godt udfordre mig selv lidt. Det gjorde jeg bestemt også med min Besse bluse. Men selvom kampen var der, så elsker jeg resultatet😍
Så hvem ved, hvad der ender på mine pinde..? Jeg gør i hvert fald ikke. En ting er kun sikkert og det er at garnet er mohairgarn ☺️
Mine forårs strikke tanker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.